Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש חבר פורום לקנות איתו גלון ONR כחול מהרקולס (200ש"ח - מגיע עם עוד ליטר מתנה) באזור חולון\תל אביב, מי שמעוניין נא לשלוח הודעה בפרטי

:roll:

פורסם
מעוניין לקנות מכונת פוליש משומשת.

כמה תהיה מוכן לשלם על מגווריס דואל אקשן? אולי אני אשקול להשתדרג למשהו רציני יותר.

היא חדשה למדי (עבדה במצטבר על 2 רכבים, סה"כ 4 ימים), ואפילו לא הושאלה "לחברים ושות". סה"כ? שעות עבודה בודדות.

יש מצב שהיא עדיין באחריות (אוטוסטור).

כמובן שיש את כל הציוד והאריזות (ואם אלך על מכונה שדורשת גב שונה, תנתן אפשרות לאביזרים משלימים אחרים).

אשמח לקבל הצעה לפרטי אם זה רלוונטי.

M-TECH E46

פורסם

אין בעיה,

יש לך זכות ראשונים אחרי יאיא בהנחה ולא יגיב תוך זמן סביר.

אתה עדיין מוזמן להציע הצעת מחיר בפרטי, (אין לי מושג בכמה לתמחר את הפולישר, ולכן אני מעדיף לקבל "הצעות" על מנת לבדוק אם הפער לא גדול מידי למכונה מתקדמת יותר)

M-TECH E46

פורסם (נערך)

כן,נראה לי שעדיף לרכוש משומשת.אמנם תעלה פי כמה מהשכרה,אך לאחר מספר מועט של שימושים,אנחנו כבר בתיקו מבחינת עלות,והמכונה אצלך, מוכנה לשימוש תמיד.כמו שאני מכיר את עצמי אחרי חודשים אני כבר לא זוכר שיש לי[emoji3]

עריכה אחרונה על ידי yaya24

!

פורסם (נערך)

ONR ירוק למכירה, אם מישהו צריך רבע/חצי גלון מוזמן לפנות בפרטי. מרמת גן

עריכה אחרונה על ידי idany88

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...