Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התייחס לכל התגובות, חוץ משלי :(.

צודק,טעות שלי!

בכל מקרה,הבול טריירים מדהימים!!

טובים עם כולם!

גם תינוקות,ילדים קטנים..כלבים (אפילו כלבים ביישנים שמפחדים מכלבים אחרים או תוקפניים)

אבל זה בעקבות עבודה שאני והבעלים עושים-חשיפה חשיפה חשיפה!כל יום ים ו\או גינת כלבים!

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

אחרי לא מעט קריאה ברשת, הבנתי שהבול טרייריים יכולים להיות נשמות טובות או לא פחות מהשטן לגבי אנשים/כלבים אחרים - אין באמצע. נחמד לשמוע שהם בצד הנכון :).

פורסם
אחרי לא מעט קריאה ברשת, הבנתי שהבול טרייריים יכולים להיות נשמות טובות או לא פחות מהשטן לגבי אנשים/כלבים אחרים - אין באמצע. נחמד לשמוע שהם בצד הנכון :).

בהחלט בצד הנכון!

מעניין אותי לראות בול טרייר שלא גודל נכון, עוד לא יצא לי להתנסות עם הגזע חוץ מהחבר'ה האלה.

הם ממש נדירים בארץ

פורסם
אני מכיר אותך... היית בא בזמנו לפאב צרעה לא?

היית משרת עם קלש?

קיבלת :)

כן, אני זוכר אותך גם! ד"ש לקלש שנמצא אי שם בסוף העולם!

מצד אחד - ממש חבל, מצד שני - לפחות התרחקו מידייהם הלא רצויות של הערסים שלנו :).

או של מישהו שלא מבין בכלבים ביכלל.

התרבות של הישראלים לקחת כלב כי זה חמוד ולא לקרוא קצת\לילמוד ממישהו שמבין (האמת שיוסי מהמכולת לא כזה מבין,הוא אומר שע"מ לגמול כלב מבעיית צרכים צריכים להרביץ לו עם עיתון..או מוטרינר שאומר שאם הכלב נוהם על האוכל פשוט להתעסק לו שם עם האוכל כל הזמן ולהראות שאחחנו שולטים[סיפור אמיתי]), אבל מבין באמת זה עצוב.

• תוכן חדש...