Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

התייעצות לגבי רכב משומש. אני מחפש אחד בתקציב נמוך, במסגרת החיפושים נתקלתי בשני הרכבים-

רנו קליאו דיזל ידני, 2001, וסקודה פאביה בנזין ידני 2002.

מה מומלץ מהשניים- בדגש על אמינות וחיסכון בהוצאות ובדלק?

מה לבדוק לפני הקנייה?

כמו כן, איפה מומלץ לבדוק כל אחד מהרכבים באיזור חיפה?

הערות והמלצות נוספות יתקבלו בברכה.

תודה

פורסם

מה כמות הנסטעה השנתית שאתה מתכוון לסוע?

בשנתונים הללו מצב הרכב חשוב בהרבה מהסמל שמודבק עליו, במיוחד שמדובר ברכב דיזל שבד"כ זוכה לחיים קשים ומרובי ק"מ.

פורסם

הייתי ממליץ לך להתרחק מהקליאו דיזל,

בעבר היה ברשותי קליאו 2003 דיזל כרכב צמוד מהעבודה (ידני)

לא עבר שבועיים מבלי שהרכב ביקר במוסך,

פעמיים הוחלף מנוע, 3 פעמים הטורבו, תקלות חשמל מטומטמות מפה עד הונלולו...

לזכותו יאמר שהוא עבד קשה (ממוצע של 400 ק״מ ביום נסועה) וצריכת דלק פנומנלית 1:23 קבוע (95 אחוז בינעירוני)

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

פורסם

ב2001 עוד מדובר במנוע 1.9 אטמוספרי, פחות חסכוני וחזק, אך גם פחות מתוחכם, כנראה שגם פחות מתקלק וחלקי החילוף אמורים אמורים להיות בעלות שפויה יותר..

פורסם
ב2001 עוד מדובר במנוע 1.9 אטמוספרי, פחות חסכוני וחזק, אך גם פחות מתוחכם, כנראה שגם פחות מתקלק וחלקי החילוף אמורים אמורים להיות בעלות שפויה יותר..

אתה אמרת, אני לא מכיר :?

אכן אצלי הוא היה מנוע 1.5 טורבו דיזל.

אאל״ט אכן הייתה מתיחת פנים כלשהיא באזור השנים הללו, כנראה ששלי היה לאחר המתיחת פנים...

ET

"אני לא מצטער על דברים שעשיתי, אני מצטער על דברים שלא עשיתי…"

• תוכן חדש...