Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ רכישה רכב עד 140K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בדוק פוקוס טיטניום 2.0L, מכונית מצויינת כמעט בכל פרמטר - כולל באיבזור. זה בתנאי שהגובה שלך מתחת ל1.78מ'. מעל הגובה הזה הראש בתקרה ובקורת הצד וזה לא נוח.

לא צריך להגזים,אני 1.87מ' וביצעתי ברכב נסיעת מבחן של חצי שעה אולי טיפה יותר והיה ממש נוח,דרך אגב הישיבה יותר נוחה מבגולף,(יש לי גם גולף 2010 הגרסה של ה122 כ"ס).

מה שכן אני חייב לציין שהרכב לא מרגיש כל כך חזק לעומת הגולף שלי ככה שאני מציע שתבצע נסיעת מבחן במיוחד לאור הרכב עליו את נוהג היום.

לגבי המחיר איתנו דיברו על 136 על הכביש כולל כל האבזור האפשרי: ג'אנט 17", חלון שמש gps מובנה במראה, חיישני רוורס ויכול להיות שעוד כמה שטויות קטנות שאני לא זוכר כרגע.

שיהיה בהצלחה.

פורסם
לא צריך להגזים,אני 1.87מ' וביצעתי ברכב נסיעת מבחן של חצי שעה אולי טיפה יותר והיה ממש נוח,דרך אגב הישיבה יותר נוחה מבגולף,(יש לי גם גולף 2010 הגרסה של ה122 כ"ס).

מה שכן אני חייב לציין שהרכב לא מרגיש כל כך חזק לעומת הגולף שלי ככה שאני מציע שתבצע נסיעת מבחן במיוחד לאור הרכב עליו את נוהג היום.

לגבי המחיר איתנו דיברו על 136 על הכביש כולל כל האבזור האפשרי: ג'אנט 17", חלון שמש gps מובנה במראה, חיישני רוורס ויכול להיות שעוד כמה שטויות קטנות שאני לא זוכר כרגע.

שיהיה בהצלחה.

דרור הייתי שם היום,

קיבלתי הצעה של 150 על הכביש לדגם TITANIUM PLUS בלי GPS במראה.. הגיוני? המחיר עלה?

פורסם

בראבו,

מניסיון (אומנם לא רב כמו אחרים פה בפורום) שיש לי עם סוכנויות רכב,ההתנהלות היא שכונה.

לאחרונה הזמנתי קורסה opc הצעת מחיר ראשונה הייתה 168 על הכביש עם מולטימדיה מלאה צבע מטאלי וחלון שמש.

העסקה נסגרה על 153,100 כולל התוספות הנ"ל.

לכן תתמקח ואני שונא את התרבות הזאת אבל אנחנו חיים בארץ הקודש וכך זה עובד פה,להפסיד לא תפסיד מכך מקסימום לא תרוויח.

על כל מקרה אני ממש זוכר שהייתי בהלם מהמחיר היחסית נמוך (בהשוואה לגולף שקנינו בסביבות ה140 רק עם מולטימדיה) הנציג בסוכנות אמר לנו שהמחיר בטוח יעלה וכנראה שהוא גם צדק בדבריו לפי מה שאתה מתאר,האמת שבסוף החלטנו למשוך עוד שנה שנתיים עם הגולף אך עם היינו מחליפים היא בהחלט הייתה מועמדת ראויה.

פורסם

נסעתי היום על הפורד המדוברת (טיטניום פלוס).

לא רע. נכון זה לא הגולף 160.. אבל זה די נחמד.

נראה לי שאלך על זה. יש גם 2 במלאי אז למה לא.

פורסם
אז אני אמור לדרוש מהם יותר נמוך? זה נהוג? כמו שוק?

בגלל זה קוראים לזה "שוק הרכב"...:-). אבל ברצינות, בהחלט מקובל להתמקח ולבקש הנחה או איבזור נוסף על המוצע במחיר. זה לא בדיוק שוק אבל תנודות של כמה מאות שקלים עד 1000- 2,000 שקלים מקובלים אצל רוב היבואנים, בדרך כלל באביזרים נוספים כמו חיישני רוורס וכו'. משתנה מיבואן ליבואן. יש כאלה שלא רואים בעיניים - מחיר זה מחיר ויש כאלה שבהחלט מתנהגים כמו שכונה. נסה את מזלך. מקסימום יגידו לך לא.

פורסם
בגלל זה קוראים לזה "שוק הרכב"...:-). אבל ברצינות' date=' בהחלט מקובל להתמקח ולבקש הנחה או איבזור נוסף על המוצע במחיר. זה לא בדיוק שוק אבל תנודות של כמה מאות שקלים עד 1000- 2,000 שקלים מקובלים אצל רוב היבואנים, בדרך כלל באביזרים נוספים כמו חיישני רוורס וכו'. משתנה מיבואן ליבואן. יש כאלה שלא רואים בעיניים - מחיר זה מחיר ויש כאלה שבהחלט מתנהגים כמו שכונה. נסה את מזלך. מקסימום יגידו לך לא.[/quote']

זה מצחיק..אני בעלים של עסק לשיווק פירות וירקות - ושם מיקוח זה א-ב.

אבל כל פעם שאני צריך לקנות משהו שהוא לא פירות וירקות בכמות סיטונאית אני חושב פעמיים אם להתמקח ולהתווכח:)

• תוכן חדש...