Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם סיפור שקרה לי לפני כחצי שעה ורציתי לשתף. לצערי במקרה לא נהגתי ברכב שלי ולכן לא הייתה לי מצלמה לתעד את האירוע. נסעתי עם חבר ברחוב דו סיטרי קטן בתוך שכונה קטנה. מולי ניצב שלט עצור, ופניה ימינה ושמאלה. התגלגלתי לפניה ימינה (יש שם ירידה) כשלפתע יונדאי לבנה וישנה יחסית נסעה במהירות של בערך 50 קמ"שׁ (זה רחוב קטן עם הגבלה של 30), מהכיוון שאליו התכוונתי לפנות. אין שם שדה ראיה כלל לכיוון שאליו פניתי בגלל שיחים. אם הייתי מגיע לשם בדיוק שניה לפני כן - הייתה נגרמת תאונה מכוערת מאוד.

חבר ישב איתי ברכב, והיו גם שני עדי ראיה שהיו ברחוב שממנו הגיע הרכב והסתכלו לכיוון שאליו הוא נסע במבט המום.

בכל מקרה, רשמתי את המספר ונעמדתי בצד. התקשרתי למשטרה. "אתה צריך ללכת לתחנה ולהגיש תלונה".

טוב. ניסיתי להיות אזרח טוב והגעתי לתחנת המשטרה הקרובה (תחנת מתנדבים ליתר דיוק). השוטר שם אמר לי שצריך לפנות למחלקת התנועה של תחנת המשטרה המרכזית באזור, להגיש בקשה ל'דו"ח לבן' (של אזרח אני מניח), וללכת להעיד בבית משפט.

איזה חוקים אומללים יש כאן.

ברגע זה יש נהג מטורלל שיושב ביונדאי ישנה וזה רק עניין של זמן לפני שהוא יהרוג מישהו בכביש, והם מצפים ממני לעבור כזאת בירוקרטיה? מה אם הוא היה מסומם או נהג בלי רשיון? אני אמנם משתדל להיות אזרח טוב, אבל אני לא עד-כדי-כך טוב שאבוא להעיד להם בבתי משפט, יש לי מספיק דברים לעשות.

עד שיש קצת אקשן אין לי מצלמה ברכב :?.

.Your average Notepad

פורסם

אם הכל קרה כפי שסיפרת אכן מדובר בנהג חסר אחריות.

כל הכבוד על העירנות והיוזמה.

אם היו יותר כמוך אולי פחות נהגים היו מרשים לעצמם להתנהג כאילו הם לבד על הכביש.

פורסם
השוטר שם אמר לי שצריך לפנות למחלקת התנועה של תחנת המשטרה המרכזית באזור, להגיש בקשה ל'דו"ח לבן' (של אזרח אני מניח), וללכת להעיד בבית משפט.

איזה חוקים אומללים יש כאן.

שזה במילים עדינות לומר "עזוב אותנו, באמש'ך".

פורסם

אם היו עוד אנשים כמוהו , רשימת המתוסכלים מהחוק בארץ הייתה מתארכת בהרבה.

לצערנו כל עוד העבריין לא נתפס בשעת מעשה, אין מה לעשות נגדו, מלבד להתקע בבירוקרטיה ארוכה שלא תניב תוצאות..

פורסם

גם לי קרה לא מזמן משהו דיי מפחיד, אני נוסע בכיוון ירידה בסוף הירידה יש עקומה ימינה (אין שדה ראיה בכלל ), נוסע לי בכיף על מהירות 50+ קמש מגיע לעקומה ואני קולט במרחק של 30 מטר ממני בחור במכונית גולף עצר בצדי הכביש כנראה כמה דקות לפני, פיתאום מתחשק לו לעשות פרסה בקו לבן ובנוסף לדבר בטלפון ( אה ושחכתי שהשדה ראיה היה אפסי), במהירות שברתי שמאלה תוך כדי בלימה וצפצוף, למזלי לא היה אף רכב בנתיב הנגדי.

• תוכן חדש...