Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני 4 ימים רכשתי בחנות סוני אקספריה סולה, פרטים:

גרסאת אנדרואיד 2.3.7

build number: 6.0.B.3.184

חוץ מוואטסאפ לא התקנתי כלום במכשיר ולא עשיתי שום שינוי.

יום שישי, לפני יומיים, התעסקתי קצת עם המכשיר, ופתאום כל מה שאני מנסה להפעיל אני מקבל שגיאה:

the application has stopped unexpectedly. please try again

וניסיתי לעשות ריסטרט והמכשיר נתקע על הלוגו של סוני כמה דקות ואז השתחרר, עשיתי כיבוי והפעלתי מחדש והכל חזר לעבוד.

היום צילמתי כמה דפים עם המצלמה (אני סטודנט) ואז פתאום המכשיר החל להתקע ולא להגיב, נכבה! ונתקע על הלוגו של סוני, ושוב פעם להתקע ולא להגיב, ככה 3 פעם בלופ, זה נמשך בערך 10 דקות עד שהוא חזר לעצמו.

השאלות שלי:

1. לגשת לחנות ולבקש מכשיר חדש היות והוא פגום? (מזכיר המכשיר בן 4 ימים ולא נעשה בו שום שינוי בשום צורה! למה שיהיה תקלות כאלות במכשיר בן כמה ימים?!)

2. עדכון גרסא זה הפתרון? (אבל שמעתי שהגרסאות אנדרואיד החדשות גורעות מן המכשיר הזה)

3. ככה זה המערכת הפעלה/מכשיר, וללמוד לחיות עם זה? (לא נראה לי הגיוני)

לעזרתם ועצתכם אודה, תודה.

נ.ב: על הסוללה יש מדבקת אחריות של רונלייט שרשום תום תקופת אחריות המלאה : 2013 ומכל הספרות יש טוש שחור על הספרה 11 (חודש נובמבר) לא צריך להיות מסומן הספרה אחת (חודש ינואר)? יש לי אחריות לשנה ולא 11 חודש.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לפני שאתה מתחיל להתעסק איתו, גש לחנות, תבקש שיבדקו אותו כי נראה שיש בעיה בגרסת מערכת ההפעלה (אני מניח שמדובר ברום ישראלי שהותקן בחנות או ע"י היבואן). גם לי הייתה תקלה דומה פעם (במכשיר אחר, אבל זאת לא הנקודה) והיא נפתרה בחנות ללא כל עלות.

בוטלופים (כשזה נתקע על הלוגו בהתחלה) זה סימן היכר של רום שלא הותקן כמו שצריך והתקנה מחדש תפתור את הבעיה ב99% מהמקרים, אלה אם כן מדובר ברום שפשוט לא מתאים ואז פשוט צריך להתקין רום אחר (עניין פשוט שלא אמור לקחת יותר מכמה דקות).

בכל אופן, לך לחנות, תאר את הבעיה ותן להם לשבור את הראש. אם הבעיה ממשיכה אחרי זה, תעדכן ונחפש פתרון.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קניתי אותו בחנות מסויימת בראשון לציון, דרך אגב כמה דקות לפני שקיבלתי אותו ביד אמרו לי שמביאים לי אותו עם אנדרואיד 4.

אבל, לאחר חפירות באינטרנט הבנתי שאנדרואיד 4 לא עושה טוב למכשיר הזה: לא פותר שום תקלה, ורק מאט אותו בפונקציות הכי פשוטות, לדוגמה בפתיחת אנשי קשר, והרבה אנשים עושים לו שינמוך ל2.3.7 לכן לא מפריע לי שהוא בגרסא ישנה שכזאת, אז לא אמרתי להם שזה לא אנדרואיד 4.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

תנסה לעשות למכשיר שחזור הגדרות יצרן (איפוס כללי) ואז תתקין מחדש את האפליקציות ותראה אם הסתדר. מומלץ לגבות אנשי קשר לפני הפעולה.

פורסם

גבר ככה זה שקונים בחנויות עלומות שם... הייתה כבר קונה בשקם אלקטריק 1300 שקל

שנתיים אחריות ויש לטלפון... ויש לטלפון אמא ואבא ואפילו אחות.

ועכשיו גש לחנות לבדיקת המכשיר כי מנסיון היו עובד מצוין, מכשיר איכותי מאוד.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מי האבא של הטלפון בשקם אלקטריק, המקרר, והאמא היא הכיריים החשמליות?!

מי שנותן שירות במקרה של תקלה זו החנות?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בארץ לשום מכשיר אין אמא ואבא. ברגע שתצטרך אותה, יעשוו את מקסימום הנסיונות לייאש אותך ולהתנער.

זה 99 אחוז בעיה של רום. תנסה להחליף. יש לי חבר עם סולה שעבר גהנום בערך בשביל למצוא את הרום המתאים לפלאפון הזה. אם אתה רוצה אני אשאל אותו

פורסם
רונלייט.

יפה.

אז מאיזו חנות קונים לא משנה בשיט, מייד אחרי הקנייה הם לא פונקציה (אלא אם אתה מכיר את הבעלים ויש לו פרוטקציה אצל היבואן).

מה שחשוב זה מי היבואן ממנו תקבל שירות.

רונלייט נותנים שירות טוב?

פורסם

davemustaine87: אז כנראה הוא כבר הפך מומחה לתקלות של המכשיר, אשמח אם תראה לו את השרשור שפתחתי, תודה.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

לא.. הוא הפך למומחה כי הבוטלואדר של סוני נעול כמו הכלא בגוואנטמו. ולמישהו שרק מתחיל את דרכו באנדרואיד ורוצה להחליף רום, זה חתיכת סרט שלא מהעולם.

ככה מהפלאפון, הוא היה מבסוט ולא היו לו בעיות

פורסם
מי האבא של הטלפון בשקם אלקטריק, המקרר, והאמא היא הכיריים החשמליות?!

מי שנותן שירות במקרה של תקלה זו החנות?

מה אתה אומר...אז מי נותן שרות אתה!!

החנות מפנה אותך לנקודת שירות של היבואן שבמקרה זה ברס אלקטרה ולא רונלייט.

והיבואן גם נותן שנתיים אחריות ולא שנה.

ותאמין לי אני מדבר מניסיון של כויה מחנויות סלולר שזרוקות ברחובות.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

מי שנותן שירות זה היבואן.

הדבר בקנייה מה שמעניין זה המחיר והיבואן, לא החנות (אלא אם חד הם).

ברס אלקטרה נותנים שירות טוב?

• תוכן חדש...