Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

...עליו להיות עמיד כי הוא ישב בצמוד למפתחות בכיס/בתיק, כלומר שהנורה שלו לא תבלוט מדי ותישבר ולהיות מסוגל להאיר חדר חשוך רק לטובת ההתמצאות (חדר מדרגות שנישרפה בו הנורה, מקלט בבנין ללא תאורה, וכו'). וכמובן להיות קטן במיוחד אבל נוח לתפעול.

האם בארץ? באיביי?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

תודה.

אבל הנ"ל באורך של יותר מ- 5 ס"מ, ואני מבקש משהו יותר קטן או "כפתורי". הוא גם ניראה יקר. יש את הכפתוריים ב- איביי, אבל הם עולים 0.99 דולר האחד ואני מפחד שזה גם מה שהם שווים...:-( משהו באמצע?

שוב, מה שאני מחפש אמור להאיר למשך כחצי דקה מקסימום, לא יותר.

פורסם

קנה פאקט של כאלה בדולר. מניסיוני - קיבלתי כמה כאלה כמתנות פרסום - הם בסדר, ובחיר זה אין בעיה לקנות כמה יחידות ולפזר בכל מקום בבית, ברכב בתיק ובכיס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
קנה פאקט של כאלה בדולר. מניסיוני - אין בעיה לקנות כמה יחידות ולפזר בכל מקום בבית, ברכב בתיק ובכיס.

אני לא מאמין שקראתי את זה עכשיו... חשבתי שאני הדפוק היחידי שנוהג ככה. :)

באמת קניתי פאקט של כאלה בדולר ופיזרתי בנקודות אסטרטגיות, כך שבמקרה

הצורך תמיד יהיה אחד בהישג יד.

לשאלתו של פות"ש - אני משתמש בהם כבר מספר שנים ואין שום בעיה או תקלה.

זה יותר זול מלקנות פנס "איכותי" ולהחליף בו סוללות, רק שים לב שכדאי להשקיע

עוד 30 סנט ולקנות את הדגם שמאפשר פעולה קבועה בנוסף למתג הלחיצה.

keychain-led-flashlights.jpg

פורסם

כמעט בכל חנות צעצועים או מכשירי כתיבה, תמצא במוצרי "קו קופה" פנס לד קטן ב 10 ש"ח בד"כ.

ניתן להשיג כאלה גם בחנויות של "הכל ב 1$" וכד'.

תמונה:

mini-5-led-white-light-keychain-flashlight-4xlr44-random-color_gfknmx1348457793295.jpg

למחזיקי מפתחות יש את הדבר הזה:

_%D7%9E%D7%97%D7%96%D7%99%D7%A7_%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97%D7%95%D7%AA_%D7%A4%D7%A0%D7%A1_%D7%9C%D7%93_%D7%A9%D7%99%D7%99%D7%9F.jpg

את המוצרים האלו ניתן להשיג גם בחנויות פרסום.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

ממש לא ממליץ על התמונה השנייה שלך, ההוא למחזיקי המפתחות. היו לי כמה כאלה, והם אינם עמידים בשיט ליותר מכמה ימים. הכפתור נלחץ בכיס (ניחא), השרשרת נתלשת מהמקום, הפנס עושה בעיות בתאורה, ממש לא לעניין.

אני מצד אחד עם ספריאל ודריש- זה רעיון טוב.

ומצד שני, קניתי לי לפני שבוע פנס+לייזר (לחתולות!), הפנס שיש שם הוא מבחינתי רק "בונוס", כי לא רציתי בכלל פנס. בינתיים המוצר עובד היטב, נשאר לי בכיס צמוד לצרור, ולא מפעיל עצמו ע"י חתיכת פלסטיק שמכסה את הכפתור שלו וזזה בקלות הצידה לשימוש. הוא אצלי בצרור רק כמה ימים, אם יהיה שינוי אעדכן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

היה לי פנס בסגנון שואדים תאר (מהסוג הפועל רק בלחיצה) - החזיק מעמד כמה חודשים על מחזיק מפתחות. פנסים מהסוג השני שצייi איציק וכן פנס עם טעינה סולארית סבלו משבירת לולאות החיבור למחזיק המפתחות.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני כבר כמה שנים טובות (5 שנים+) עם זה על המחזיק:

http://www.ebay.com/itm/INOVA-MICRO-LIGHT-LED-KEY-CHAIN-KEY-RING-FLASHLIGHT-BRIGHT-WHITE-LED-LIGHT-NEW-/390526634015?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D4967312339032401075%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26sd%3D350634713533%26

עמיד מאוד בחבטות ונפילות, תאורה מעולה יחסית לגודל, החלפה פשוטה ומהירה של סוללות. תקלה אחת קרתה לי:

נשבר המתג לחיצה רגעית מקורוזיה (כנראה שהסוללות ישבו שם יותר מדיי זמן) אבל פתרתי את זה בשניות כשהלחמתי חוט מוליך במקומו שילחץ על הסוללה- מתפקד מעולה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

פנס עם טעינה סולארית... :lol:

פשוט נשמע מצחיק. זה הכל.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אני לא מאמין שקראתי את זה עכשיו... חשבתי שאני הדפוק היחידי שנוהג ככה. :)

באמת קניתי פאקט של כאלה בדולר ופיזרתי בנקודות אסטרטגיות, כך שבמקרה

הצורך תמיד יהיה אחד בהישג יד.

לשאלתו של פות"ש - אני משתמש בהם כבר מספר שנים ואין שום בעיה או תקלה.

זה יותר זול מלקנות פנס "איכותי" ולהחליף בו סוללות, רק שים לב שכדאי להשקיע

עוד 30 סנט ולקנות את הדגם שמאפשר פעולה קבועה בנוסף למתג הלחיצה.

keychain-led-flashlights.jpg

איפה קונים פאקט של כאלה בדולר?

באיבי 1 עולה דולר.

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

הניסוח שלי לא היה מדוייק. פאקט של פנסים בדולר (כ"א). גם אם תקנה חמישיה לא תתרושש.

פנס הנטען סולארית הוא דבר מצויין - לי, למשל, זרוק אחד במחזיק הכוסות ברכב - על כל צרה שלא תבוא. לא צריך לדאוג להחלפת סוללות.

יש לי גם כמה פנסי דינמו שקניתי באיזה חנות הכל באירו במינכן - לא אמינים מדי אבל לפחות פעם אחת פנס כה חילץ אותי מהחושך באיזה טיול.

וכמובן שהפנס השימושי ביותר הוא ה-LED שמשמש כפלאש בטלפון הנייד. כבר נתקלתי באינסטלטור שה-LED באייפון היה כלי העבודה העיקרי שלו באיתור נזילה באיזה בויידעם.

פורסם
אני כבר כמה שנים טובות (5 שנים+) עם זה על המחזיק:

http://www.ebay.com/itm/INOVA-MICRO-LIGHT-LED-KEY-CHAIN-KEY-RING-FLASHLIGHT-BRIGHT-WHITE-LED-LIGHT-NEW-/390526634015?_trksid=p2047675.m1850&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D11%26meid%3D4967312339032401075%26pid%3D100011%26prg%3D1005%26rk%3D1%26sd%3D350634713533%26

עמיד מאוד בחבטות ונפילות, תאורה מעולה יחסית לגודל, החלפה פשוטה ומהירה של סוללות. תקלה אחת קרתה לי:

נשבר המתג לחיצה רגעית מקורוזיה (כנראה שהסוללות ישבו שם יותר מדיי זמן) אבל פתרתי את זה בשניות כשהלחמתי חוט מוליך במקומו שילחץ על הסוללה- מתפקד מעולה.

מחזק, פשוט מעולה.

• תוכן חדש...