Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4922 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני עומד לפני החלפת המיצו שלי { מיצובושי גלאנט 2001 } שמשרתת אותי נאמנה כבר חמש שנים ומתלבט בין שלושה רכבים

טויטה קאמרי מודל 2007 מנוע 2.4

שברלוט מליבו 2008 מנוע 3.5

יונדאי סונטה 2008 מנוע 2.4

הרכב ישמש לנסיעות עירוניות ובין עירוניות מומצע של כ 450 - 500 ק"מ בשבוע

תקציב כ 80000 ש"ח עדיפות לרכב משפחתי גדול סגמנט מנהלים, אשמח לקרוא לגביי רכבים נוספים מנועי 2000 ומעלה שיכולים להכנס בתקציב הנ"ל .

תודה מראש לכל העוזרים .

פורסם

לגבי המאליבו, היתרונות הבולטים שלה שהיא גדולה ומרווחת ,חווית נהיגה, נוחיות גבוהה מתלים רכים

ועם זאת מאפשרים היגוי דינמי, מנוע גדול ועוצמתי, רמת איבזור גבוהה כסא חשמלי הנעה מרחוק וחישוקי מגנזיום.

אם יש לך עוד שאלות לגבי המאליבו אשמח לענות

פורסם

נושא שמאוד חשוב לי הינו הבידוד בתוך הרכב כלומר שיהיה כמה שפחות רעש מנוע , רעש דרך וכ"ו

לגביי הקאמרי האם המנוע שלה יהיה מספיק חזק לנסיעות עם מזגן וארבע נוסעים בעליות דוגמת העליות של סדום או רמת הגולן או שהמליבו תהיה חזקה יותר .

תודה 8)

פורסם

אם בידוד חשוב לך אז המאליבו מאוד חזקה בתחום הזה, היא צויידה בשמשות בזיגוג כפול שעזרו מאוד להורדת רעשי רוח בתא הנוסעים והייתה אחת המשפחתיות הגדולות הכי שקטות כשהוצגה.

פורסם

בלי קשר לרכב שתבחר (או שצריך להיות קשר בעצם) - יש לך נסועה גדולה יחסית,

כדאי לשקול רכב שניתן להסב לגז בלי לגרום נזק או לבחור ברכב דיזל, ואפשר אולי היברידי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
בלי קשר לרכב שתבחר (או שצריך להיות קשר בעצם) - יש לך נסועה גדולה יחסית,

כדאי לשקול רכב שניתן להסב לגז בלי לגרום נזק או לבחור ברכב דיזל, ואפשר אולי היברידיquote

היי ראשית תודה לכולם על התגובות .

לגביי רכב דיזל אני בספק אם אוכל למצוא אחת עם ק"מ נמוך ובנוסף אני לא יודע עד כמה מנוע דיזל יהיה חזק ונמרץ וכן נושא בידוד הרעשים .

לגביי הסבה לגז ממה שקראתי ניתן להסב את המליבו לגז אולם הדעות חלוקות ולכן בשלב הזה אעדיף להשאר עם מנוע בנזין .

לגביי רכב היברידי בתקציב שלי רוב הרכבים ההיברדים יהיו בעלי מנוע " חלש " ביחס למנועי הבנזין .

מה לגביי יונדאיי סונטה מנוע 2.4 ואם ישנם רכבים נוספים שעליי לקחת בחשבון למעט הקאמרי והמליבו ? לגביי שניי האחרונות איך הם מבחינת נוחות נסיעה , אמינות , נמרצות , ולא פחות חשוב מה ייתן לי את התמורה הטובה ביותר לכסף ללא שיקולי סחירות עתידים משום שבכוונתי להחזיק את הרכב לפחות חמש שנים .

תודה מראש לכולם .:roll:

פורסם

יש משתמש בפורום שנוהג באימפלה מוסבת לגז וטענתו המנועים הגדולים של האמריקאיות מאוד מתאימים להסבה לגז.

לדעתי בין מאליבו לקאמרי המאליבו נותנת תמורה עדיפה משמעותית למחיר, היא זולה בהרבה ותקבל רכב חדש יותר באותו התקציב.

אישית אני מוצא את הקאמרי מכונית סתמית למדי, פלסטיקית, אפורה וחסרת כל יחוד, פשוט קורולה מגודלת.

המאליבו נראית טוב, מרווחת, בעלת תא נוסעים נאה ונוחות נסיעה טובה, במפתיע למרות היותה אמריקאית מקורית גם התנהגות הכביש טובה משל הקאמרי.

• תוכן חדש...