Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז נתחיל עם הדבר החשוב ביותר - תקציב

1000 ש"ח הרצוי, אפשרי בהחלט למשוך לאזור ה2K (אבל ממש לא רצוי).

כיום אני עם סט פוקל K2P, ומה אני יגיד לכם, לא רוצה לשדרג, לשנות, להוזיז - הם מושלמים בשבילי.

כן שברתי הרבה את הראש עם האלפיין 9853 (מצטער על היום שקניתי אותו), אבל התוצאה הסופית הייתה שווה הכל.

אז מה בעצם הבעיה?

הסט כנראה כבר עשה את שלו, אחד הרמקולים התחיל לזייף, פעם עובד, פעם לא עובד, תיקון קל באומגה אודיאו הם כבר עברו, נראה לי שעוד תיקון כזה שולח אותם לגן עדן צרפתי, נראה לי שיותר פשוט יהיה להחליף אותם.

מה שבעצם אני מחפש זה את אותו סגנון של קומפננט, עם טוויטר יותר נוח לאוזן, גודל 6.5, יד2 בא בחשבון.

קצת על המערכת:

AMP'S - genesis st60, genesis st100, LRX 1.1

ID MAX

אקטיבי.

שכחתי משהו?

פורסם

השדרוג הטבעי לאוהבי ה K2P וסולדים מהטוויטר שלו, זה ה KRX2, שזה המחליף של ה K2P קשישא.

סט איכותי, חזק, טוויטר נעים יותר לאוזן מה TN52 ועם זאת משמר ואף משפר את המאפיינים הפוקאליים.

אני יודע שלפני כמה חודשים סט כזה נמכר ביד שניה באזור ה 1700-1900 ש"ח.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...