Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4964 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לרכוש את הרכב הראשון שלי.

התקציב כמו שצויין למעלה בסביבות 40 עד 45 אלף שקל.

מבנה הרכב- האצב'ק.

הרכב ישמש ברובו לנסיעת יחיד, ולא אני לא סובל את הקטנות האלו... הייתה לי פנדה בעבר, של ההורים ... סיוט!

מחפש ברכב, שנתון גבוה ככל הניתן , לאזור 2008 בערך.

חשוב שיהיה נוח, מאובזר ככל האפשר... אולי איזה גג נפתח בשביל ההרגשה הטובה :)

חשוב מאוד- שלא ירד מה-100 כ''ס.

עדיפות לאוטומט, לא חובה.

תודה מראש!

פורסם

אשמח לתגובות.

הייתי בלובינסקי טרייד, ראיתי פ׳גו 307 אדומה שנת 2007 עשתה 79 אלף קילומטר.

יד שנייה שיצאה מליסינג. מנוע 2.0 140 כ״ס

הוא התחייב לתקן לי את כל הפגיעות פח וצבע, נקישות בשילוב הילוכים, רצועת טיימיג.

מחירון 50 ביקש 39.

מה אתם אומרים על הרכב?

איך הרכב בכללי? מחלות? יש חוות דעת לא נעימות על פ׳יגו...

פורסם

בשביל מה ההרפתקאה?

אם לא מפריע לך לנסע על צרפתיות - רנו מגאן!

בתקציב הזה אתה קונה שנתון 2009, עם 3 שנות אחריות על מנוע וגיר!!

בנוסף האחריות כוללת שנת אחריות על כל הרכב.

על יישור קו שהם עושים תוכל לקרא בהודעת סיכום הרכישה שפרסמתי כי אין לי כח לפרט שוב.

תחשוב על זה.....

יותר מרווח

יותר אחריות

יותר בטיחות

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

זה לא העניין של מפריע או לא,

או עניין של צרפתיות...

אני באמת מחפש רכב טוב ואמין, עם נוכחות ולוק במבנה של האצבק.

אל תשכח שאני גם חושב על אם הוא סחיר או לא במועד המכירה...

מה האופציות שלי חוץ מפיג׳ו אם אתה אומר שה307 רכב לא משהו?

פורסם

למקרה שזה יעזור לך להחליט,

היו לנו בדיוק אותן דרישות, וממש השבוע קנינו 307 2008 מנוע 1.6 65,000 יד שניה (המוכרת קנתה אותו מלובינסקי ועשתה 10,000 בשנתיים וחצי). ב-39,000. אבל זה לפני יישור קו (פירסמתי אשכול עם הדו"ח של הבדיקה לפני מספר ימים, אני עדיין nתלבט אם בכלל צריך)...

האוטו מפנק, מרגיש מאוד יציב על הכביש ומגיע עם מפרט בטיחות יפה (6 כריות אוויר, בקרת יציבות) אני לא בטוח שבדגם של 2007 יש 6 כריות אוויר.

לגבי אמינות...ימים יגידו...נקווה לטוב :)

פורסם

תודה על התגובה!

השאלה פשוטה, בהתאם לדרישות.. הפיג׳ו האלטרנטיבה הטובה ביותר?

האם כדאי לי לבדוק עוד אופציות?

פורסם

ה307 2.0 נותנת יופי של תמורה מבחינת כח ואבזור מול עלות. למרות שההספק לא מדהים יחסית לנפח 2.0 והגיר האוטומטי מסרס.

החסרונות הן אמינות מפוקפקת בגיר האוטומטי, מערכת חשמל רגישה וסחירות עתידית לא בטוחה.

אבל- אני אישית מאוד אוהב את הרכב, הוא מאוד נוח, ישנן רמות גימור מאוד מאובזרות והמחיר שווה לכל נפש.

בהצלחה.

למכירה ידית פתיחת דלת נהג מברזל לאיביזה 2001-2

וכמו כן ממיר במצב מצויין. פרטים בה"פ

פורסם

מסכים עם התגובה שלך.

ישבתי ברכב והוא בהחלט נוח ונותן תחושה טובה.

אבל- עם כל החסרונות שהצגת... קצת מפחיד.

אשמח לשמוע עוד הצגות על רכבים.

אני ממש לא נעול !!!

פורסם

לדעתי שתי האלטנרטיבות בהתאם לדרישות שלך (שהיו זהות לשלנו) הן פיג'ו 307 וסיטרואן C4. לזה אנחנו הצטמצמנו ובסופו של דבר בחרנו בגלל נתוני הרכב הספציפי שמצאנו בהבטי מחיר-שנתון-קילומטרז'.

פורסם
ה307 2.0 נותנת יופי של תמורה מבחינת כח ואבזור מול עלות. למרות שההספק לא מדהים יחסית לנפח 2.0 והגיר האוטומטי מסרס.

החסרונות הן אמינות מפוקפקת בגיר האוטומטי, מערכת חשמל רגישה וסחירות עתידית לא בטוחה.

אבל- אני אישית מאוד אוהב את הרכב, הוא מאוד נוח, ישנן רמות גימור מאוד מאובזרות והמחיר שווה לכל נפש.

כל הכבוד לחוות הדעת האוביקטיבית, שלא כמו הרבה ממליצים בפורום שרואים ברכב שלהם רק יתרונות.

לפותח השרשור - הדרישות שלך סותרות את עצמם.

יהודה

פורסם

הדרישות שלך הם לרכב בן כ 4 שנים, נוח, מאובזר, מנוע חזק ועוד, וכל זה במחיר נמוך.

מחיר נמוך לא בא סתם כך, ויש סיבה לכך.

כלל אצבע הוא שצעיר שקונה רכב ראשון אוכל אותה, וכדי להימנע מכך צריך להיזהר מאוד. תתחיל בלקרוא וללמוד טוב את המדריך לקנית רכב.

תתחיל בלהיות פראנואיד ובמחשבה שכל מוכר רכב רוצה לרמות אותך. הרכבים הטובים באמת עוברים בתוך המשפחה או בעבודה וכו', ואלה שמתפרסמים ב"יד 2", נמכרים מהר אם הם באמת מצוינים. המודעות שלא נעלמות מיד, הן של רכבים שמשהו בהם מפריע לקונים. אתה צריך לדעת מה הסיבה הזו, וזה לא קל.

אם אין לך בן משפחה \חבר מנוסה שיעזור לך, כדאי שתמצא סוחר הגון (טוב, בוא נתפשר על די הגון) שתשלם לו יותר, אבל תקבל רכב טוב, ובבוא היום תוכל לעשות טרייד אין אצלו. שאל חברים שלך ובפורומים אם יש להם נסיון אישי עם סוחרים כאלה.

בהצלחה

יהודה

• תוכן חדש...