Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי הוא לאון 2011 1.8 TSi

המתקין הוא יוסי אלפיין

תמונות :

60854247.jpg

73596120.jpg

73657567.jpg

74498641.jpg

85334656.jpg

85417863.jpg

86601030.jpg

48197130.jpg

39355504.jpg

וזאת המסגרת שיוסי בנה לבד מסביב לרדיו .

16978315.jpg

16978315.jpg

86013371.jpg

71684625.jpg

יצא מאוד יפה ואני מרוצה , ומה אתם אומרים ?

פורסם

ציינת "שיצא מאד יפה ואתה מרוצה". :loco: שכחת להוסיף בוודאות שאתה "מרוצה מאד מאד".

חביבי,אתה צריך להודות לאל הטוב שכיוון אותך ליוסי.

גם בחיפוש נואש במילון אבן -שושן נגמרות מילות השבח והלל על עבודותיו.

תתחדש,

ליאור

פורסם

כרגיל מה שיש לומר זה זה פשוט מושלם 8) .

איזה רכיבים הותקנו?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

תתחדש!

פשוט תענוג לראות התקנות שלו כל פעם מחדש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נראה טוב, ואני בטוח שנשמע אפילו עוד יותר טוב, תתחדש.

תוכל באמת לפרט איזה רכיבים הותקנו?

את טעם נרכש,את כמו בירה,כמו סיגריות,כמו קפה.

פורסם

*כמה

תתחדש, נראה מאוד נקי ומאוד פשוט.

העיקר שאתה מבסוט. איזה סט יש לך מקדימה? כנראה שפספסתי אם כתבת משהו בנוגע לזה.

פורסם
התקנה יפה רק לא הבנתי איך מכוונים את האלפיין? (המגבר) ההרץ מובן.

ההתקנה מורכבת מ2 פלטות האחת שהמגברים יושבים עליה והשנייה כמכסה שלא יראו את החוטים וכולי והיא נשלפת בקלות ואז יש גישה לכיוון של האלפין , אבל האלפין זה המונו של הסאב ככה שלרוב מכוונים אותו פעם אחת ולא נוגעים ואם ממש ממש צריך אז יש מעבד סאונד שדרכו ניתן לתת פינישים

בקשר לסטאפ , מצטער שכחתי לפרסם פרטים

מקדימה יש לי קומפוננט של HERTZ HI ENERGY HSK 165

מאחורה 3 WAY של XTM (שקר כלשהו) רק בשביל לתת השלמה בקטנה אני גם בקושי נותן להם הגברה

סאב של HERTZ ES 250

מגבר 4 ערוצים של HERTZ DIGITAL POWER HDP 4

מגבר מונו של אלפין (ירד מסאב מוגבר של אלפין ששירת אותי נאמנה 6 שנים ופשוט החלטתי שהוא ענק מידי והגיע הזמן להחליף)

HU של אלפין W520E

מעבד סאונד ALPINE PXA-H100

בידוד בדלתות קדמיות , וכמובן התקנה של יוסי אלפיין בשביל ההשלמה :)

פורסם

לגבי יוסי - אין צורך להוסיף מילים, התמונות מדברות בעד עצמן, תענוג לעין.

לגבי מגבר הHDP - אני הופתעתי מהם מאוד לטובה, עד כמה שהם קטנים הם סוסים והם נשמעים לא רק "לא רע" הם נשמעים טוב, לפחות ממה ששמעתי עד עכשיו. (יותר נכון הם לא נשמעים, זה נשמע שהם מגבירים מאוד נקי - שקוף)

לעומת מגברי עבר שהיו לך - עד כמה אתה מרוצה מהHDP?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

טוב נעשה קצת סדר , אז ככה :

הסטאפ הקודם באוטו הזה שהיה אצלי למשך כשנה וחצי

היה עם אותו קומפוננט אותם רמקולים אחוריים (גם אז היתה התקנה של יוסי פשוט בגלל שינוי במגברים הוא עשה עכשיו בנייה חדשה בתא המטען)

סאב מוגבר של אלפיין 12" ומגבר של נקמיצ'י למי שמכיר , הנקמיצ'י שירת אותי מעל 6 שנים ועכשיו התחיל לעשות בעיות בהתחלה בזוג ערוצים הקרוס הפסיק לעבוד ואחרי תקופה ערוץ אחד היה נעלם לסירוגין , החלטתי לא לתקן כי שש שנים אני חושב שדי הוא עשה את שלו

וקניתי במקומו את הHDP (הנקמי'צי אגב היה מוצהר ב4 אום 100 וואט אר אמ אס)

עם אותם כיוונים (כיבן שקרוס לא עבד בנקמיצ'י השתמשתי בקרוס של מעבד סאונד ככה שהכיוונים נשארו אותו דבר כי את הHDP עדיין לא היה לי זמן לכוון אז הוא עומד על פול ריינג' כרגע)

ההבדל היה מאוד מורגש , הרמקולים פשוט נפתחים בווליאום נמוך יותר ואתה שומע את כל התדרים לא צריך יותר להגזים בווליאום כדאי באמת להנות מהרמקולים במילים פשוטות המגבר עובד פחות קשה ומשיג תוצאות יותר טובות ואכן צליל נקי יותר וצלול

אני מאוד מרוצה ממנו .

(כל שאר המגברים שהיו לי בצעירותי לא ברי השוואה כל פלטניאום אודיאו הV12 למיניהם :) )

פורסם

זו רק הוכחה נוספת לכך שמגברי קלאס D פול ריינג' כמו שמייצרים אותם היום הם פשוט מגברים טובים. למען האמת הוא התעלה על מגבר של נקמיצ'י שהיה לך אחרי שהחלפת אחד על אחד.

אני לא מופתע, זה היה די צפוי.

תודה!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש איש,

יוסי באמת עושה התקנות מהסרטים,

למרות שאישית, אני מעדיף להתקין לבד, ואני מחזיק מעצמי אחד שיודע להתקין, כי התקנתי יותר מ20 מערכות

ב5 שנים האחרונות, וכולן נראו משולמות (לחברים, לבני משפחה, ולעצמי) וזה רק בתור תחביב, זה לא המקצוע שלי,

אך אינני משווה עצמי אליו,

התקנות שלו פשוט נראות כאילו הרכב הגיע ככה מהיצרן!

כיף לראות שיש לנו אנשים מוכשרים בארץ, מה שחסר לנו - ובהרבה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...