Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שנים חשבתי שאיבדתי מכשיר נוקיה 61soetthing דור 3

התקשרתי לסלכום לדווח על האבידה והם שלחו את החסימה עם ה imei או איך שלא קוראים לזה

בפועל המכשיר לא נחסם כי כשהוא אבד הוא היה כבוי עם סוללה ריקה

לא מזמן מצאתי את האבידה ונוצר מצב שאני צריך להשמיש אותו למספר חודשים בלבד

טרם הדלקתי את המכשיר - ז״א שהוא טרם נחסם סלולרית ע״י סלכום

ברצוני להזמין סים של אחד המסלולים המוצעים היום ב 89~₪

סים של סלכום אני לא ישים בו כי הם מבקשים כסף על ביטול הבקשה שבוצעה אז

הבניתי שגולן הם על רשת סלכום , האם סים של גולן יעבוד או שהמכשיר מיד יחסם כשאדליק אותו עם הסים של גולן?

ואם לא גולן , אז סים של כל חברה אחרת אמור לעבוד אם המכשיר טרם נחסם מסלכום כשיש בו סים סלכום?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בקישור ישנם דעות שונות לגבי רשימה שחורה

בימינו ,ודאית, האם הוא נחסם לכולם או רק לרשת החוסמת

ואם נגיד רק לסלכום (הרשת החוסמת), אזי יעבוד בגולן?

מחיר פתיחת החסימה שווה ערך למכשיר חדש מתקדם יותר

הבנתי שאין להם אינטרס/מחויבות כלפי שאשתמש במכשיר ישן ואולי בחלום ארוץ לקנות אצלהם מכשיר

פורסם

עדיין תוהה

רמי לוי?

גולן?

שם של זמר אחר?

פורסם

הרשימה השחורה תופסת בכל הרשתות.

הדרך היחידה שלך להכשיר את המכשיר היא לפנות לסלקום.

אני לא בטוח שהם רשאים לגבות תשלום תמורת הפעולה, אבל גם לא בטוח שלא. מכל מקום - על שחרורו ל-SIM freeאסור להם לגבותתשלום.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש דרך לשנות/לחרטט את ה imei בנוקיה עם כבל מחשב ותוכנות עזר טרם המכשיר יחובר לרשת וינעל?

פורסם

שלח להם פקס עם דרישה לבטל את החסימה ללא תשלום, בטרם פניה למשרד התקשורת. יש לי הרגשה שתופתע.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

בנוקיה דור 3 בדרך כלל תמצא אבטחת SL3 ולא ניתן לשנות לו IMEI.

מעבר לזה הנעילה של המפעיל לא משנה כלום במכשיר, המספר הסידורי שלו מוכנס לרשימה השחורה אצל המפעילות מה שמונע מהמכשיר להתחבר לאנטנות ולקבל קליטה.

לכן לא משנה אם היה סים בפנים או שהוא היה מכובה, אם הוא ברשימה השחורה אז אין מה לעשות חוץ מפעולות רשמיות דרך סלקום.

מעבר לזה אם לא קיבלתה איזו שהיא הטבה (כדוגמה מכשיר חדש מהביטוח) אין סיבה שלא יפתחו אותו, אם כן אז מן הסתם תתבקש לשלם מחיר הפרש על ההטבה שקיבלתה בזמנו.

לגבי הנעילה אם איבדתה אותו לפני 2008 אז יש סיכוי שהוא נעול רק בסלקום אם אחרי אז 99% שגם בשאר הרשתות.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...