Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לקחת בחשבון שהגיר הרובוטי מחייב הסתגלות, הוא לא הכי "נוח" והעברה האוטומטית מנדנדת את הרכב בצורה שלא ניתן להתעלם ממנה. כאשר הנהג מסתגל לצורת הנהיגה הוא יכול להפחית את הנדנוד אבל אין להתייחס לרכב כמובן כבעל תיבה אוטומטית רגילה. העברה ההילוכים לעולם לא תהיה חלקה באותה מידה. זהו פיתרון זול למי שרוצה לקנות רכב ברמה שכזו ולא מסוגל או לא רוצה לנהוג על ידני (כמוני). חובה! לבצע נסיעת מבחן לפני ולראות שאתה באמת מוכן לפיתרון "זול" שכזה. לטעמי זה מספק ובעבר נהגתי על אוריס כזו 3 שנים ואין לי בעיה.

לא נהגתי בגרסאת ה60 אבל לדעתי לנסיעות בינעירוניות היא לא תהיה מומלצת ועדיף את גרסאת ה75. נסיעת מבחן כמובן תבהיר את ההבדל בין השתיים.

אני כבר מחכה לקבל את הרכב שלי השבוע או שבוע הבא ולהתחיל "לחיות" איתו:)

תודה על התשובה המהירה

במידה ואני אבחר את ה 75 כוחות סוס רובוטי ,המחיר יוצא בסביבות 73000

מה היתרון שלה יחסית לקיה ? קיה נחשבת לטובה בקטגוריה עם 1.25 כוחות סוס ואבזור עשיר יותר במחיר 75000

תודה

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תור אחד שראה את שתיהם אבל לא נסע בהם,

הייתי הולך על הסקודה, רק כי היא נראית לטעמי טוב יותר, מבחינת כל שאר הדברים הם נועדו לאותה מטרה ולכן לדעתי הם דיי דומות.

בזמנו התלבטנו מאוד בין הפולו לאיביזה והחלטנו לקחת איביזה בגלל שהאיביזה עשתה לאימי "וואו" יותר גדול.

גם פה לדעתי השיקול זה מה מרשים אותך יותר.

אני לפחות הייתי נכנס לסקודה עם חיוך יותר גדול כל בוקר :)

כמובן כשיהיה מבחני רכב תוכל לדעת מה יותר טוב מבחינת צריכת דלק התנהגות והכל.

אבל אם אין ברצונך לחכות

אני הייתי הולך על הסקודה

פורסם
תודה על התשובה המהירה

במידה ואני אבחר את ה 75 כוחות סוס רובוטי ,המחיר יוצא בסביבות 73000

מה היתרון שלה יחסית לקיה ? קיה נחשבת לטובה בקטגוריה עם 1.25 כוחות סוס ואבזור עשיר יותר במחיר 75000

תודה

אני מכיר גם את הקיה רק מלהתסכל ולא לנהוג, לא אהבתי את איכות החומרים ואת המראה שלה. מרגיש מאוד זול והרבה פחות מרשים.

לדעתי גם מבחינת צריכת דלק היא פחות טובה אבל זו דעה לא מבוססת לפחות לו עד שאדע לאחר שאבדוק את הסקודה לעומק מה הצריכה שאשיג איתה.

חוץ מזה שבאופן כללי אני לא אוהב קיה אבל זו בעיה אישית :)

פעם: Runx 2003, Auris 2008, Golf 160hp 2010, Maxima 1999, Skoda Citigo 2012

היום: Seat Leon 1.2 tsi 2015 & Chevrolet Spark 1.4 LTZ 2016

פורסם

תודה לכולם

האם משהו בדק את מחיר הביטוח לסיטיגו ? סקודה נחשב כרכב מאוד גניב לכן גם הביטח אמור להיות מאוד יקר

הייתי היום בסוכנות סקודה ומאוד התרשמתי מהרכב (בעיקר מהמרחב הפנימי)

הזמנתי נסיעת מבחן לעוד שבועיים , רוב הדגמים שהגיעו במשלוח הראשון כבר נחטפו

ושוב תודה

פורסם
תודה לכולם

האם משהו בדק את מחיר הביטוח לסיטיגו ? סקודה נחשב כרכב מאוד גניב לכן גם הביטח אמור להיות מאוד יקר

הייתי היום בסוכנות סקודה ומאוד התרשמתי מהרכב (בעיקר מהמרחב הפנימי)

הזמנתי נסיעת מבחן לעוד שבועיים , רוב הדגמים שהגיעו במשלוח הראשון כבר נחטפו

ושוב תודה

הצעת מחיר שקיבלתי מביטוח ישיר (AKA 9000000/5555555) היתה גבוהה יחסית למה שאני רגיל אבל אני זו לא חוכמה בגלל שבגלל שטות של משרד הרישוי רשומה לי שלילה שבוטלה בבית משפט ולא טיפלתי בזה.

מחר אני אקבל הצעה מסודרת מסוכנת הביטוח שלי שדרכה אין התחשבות בעבר הביטוחי של המבוטח (בגלל הסדר עם מקום העבודה שלי)

פורסם
הצעת מחיר שקיבלתי מביטוח ישיר (AKA 9000000/5555555) היתה גבוהה יחסית למה שאני רגיל אבל אני זו לא חוכמה בגלל שבגלל שטות של משרד הרישוי רשומה לי שלילה שבוטלה בבית משפט ולא טיפלתי בזה.

מחר אני אקבל הצעה מסודרת מסוכנת הביטוח שלי שדרכה אין התחשבות בעבר הביטוחי של המבוטח (בגלל הסדר עם מקום העבודה שלי)

ואווו , כרגע קבלתי הצעת מחיר לסיטיגו 75 כוחות סוס אוטומט , המחיר גבוה ב 1000 שקל מהדגמים המקבילים בחברות אחרות.

פורסם
ואווו , כרגע קבלתי הצעת מחיר לסיטיגו 75 כוחות סוס אוטומט , המחיר גבוה ב 1000 שקל מהדגמים המקבילים בחברות אחרות.

כמה?

לפי האתר של 555 הם רוצים 3700 למקיף ו1712 לחובה (בלי הנתונים המיוחדים שלי)

פורסם
כמה?

לפי האתר של 555 הם רוצים 3700 למקיף ו1712 לחובה (בלי הנתונים המיוחדים שלי)

קבלתי הצעה של 3477 למקיף ו 1391 לחובה

מדובר על רכב שני בבית ללא תביעות

נהגים מעל גיל 30

פורסם
קבלתי הצעה של 3477 למקיף ו 1391 לחובה

מדובר על רכב שני בבית ללא תביעות

נהגים מעל גיל 30

הבנתי, מחר תהיה לי הצעה מהסוכנת שלי שבדר״כ היא הכי זולה שאני מוצא. אפרסם כאן שאדע

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

שלום לכולם. אני שמח להיות הבעלים של mii הראשונה בארץ (ככה לפחות אמרו לי :))

לקחתי את הדגם עם 75 כ"ס 3 דלתות. בהתחלה בדקתי את הסיטיגו ורציתי ללכת על הדגם האוטומטי. עשיתי נסיעת מבחן והופתעתי מהביצועים שלה על הכביש, במיוחד כשנסענו 4 גברים מבוגרים ברכב. המחיר נראה לי מעט גבוה וזה מה שעקב אותי בהתחלה. במקרה, ראיתי באיזו כתבה שסיאט השיקו את הדגם שלהם ואחרי שבדקתי את ההבדלים הקוסמטיים, היה לי די ברור שזה מה שמתאים לי בול. מאוד רציתי 3 דלתות ואני מאוד אוהב את זה, למרות שעד עכשיו תמיד היו לי רכבי 4 דלתות. לדעתי, הסיאט מכוונת באמת לקהל יעד יותר צעיר. מראה הרכב בהחלט יותר אגרסיבי, כשסקודה יותר דומה ליאריס של אנשים מבוגרים.

בכל הקשור לכיסא, אני בגובה 193 ס"מ מרגיש יותר נח במושב של סיאט. בסקודה, כדי לקחת את הרגליים למרחת מספיק, אני חייב להורים בהרבה וזה גם מרחיק את הידיים מההגה. להבדיל, בסיאט נשאר לי עוד מקום לקחת את הכסא אחורה ואת המשענת אפשר לכוון בנפרד. ובגלל, כאדם גבוה, אני מרגיש מאוד נח ומרווח. הנסיעה עם גלגלי 14" מסתבר יותר נעימה מאשר 15" שרק נראים יותר טוב. הנסיעה שקטה באופן מפתיע והשמע של הרמקולים מצויין. אין לי מושג מה שמו שם אבל זה מספק סאונד איכותי ביותר.

הרע: חסרה מאוד משענת היד וידית מעל דלת הנוסע. בלילה גם מתגלה החוסר בתאורה בתא המטען. העניין עם שליטה בחלונות חשמל פשוט מצחיק וגם מי עושה עדיין מראות ידיניות?! מה שלא ידעתי לפני הקנייה זה שבדגם 3 דלתות, החלונות האחוריים לא נפתחים בכלל. לי אישית זה לא ממש משנה אבל יש מי שכן.

בשורה התחתונה, לא צריך לשבור הרבה את הראש. ההבדלים בין 2 הרכבים שוליים ואני מאמין שכל מי שיקנה אחד מהם, יהנה ממנו כל עוד גם הציפיות שלו לא מוגזמות.

פורסם

התיבה זה אחד ההבדלים הגדולים. בקיה שמים תיבה אוטומטית רגילה שאוכלת חלק מהכוחות של המנוע, לכן גם האוטומט מגיע חזק יותר. ברור שזה גם פחות חסכוני. אישית, אני לא אוהב את הצורה של קיה (מזכירה מכוניות מתנגשות) והיא הרבה פחות מרווחת בפנים מהמיי/סיטיגו. בחזרה לעניין התיבה, נכון שצריך להתרגל לרובוטית. זה קונספט שונה לגמרי ממה שהתרגלנו ובהתחלה זה מרגיש מאוד מוזר. למעשה צריך רק להבין שמדובר בתיבה רגילה לגמרי (עם כל יתרונותיה) רק עם תוספת שמעבירה את ההילוך ולוחצת על הקלאץ' במקומך. אני אישית נוסע יומיים על הרובוטית וממש נהנה מזה.

פורסם
שלום לכולם. אני שמח להיות הבעלים של mii הראשונה בארץ (ככה לפחות אמרו לי :))

לקחתי את הדגם עם 75 כ"ס 3 דלתות. בהתחלה בדקתי את הסיטיגו ורציתי ללכת על הדגם האוטומטי. עשיתי נסיעת מבחן והופתעתי מהביצועים שלה על הכביש, במיוחד כשנסענו 4 גברים מבוגרים ברכב. המחיר נראה לי מעט גבוה וזה מה שעקב אותי בהתחלה. במקרה, ראיתי באיזו כתבה שסיאט השיקו את הדגם שלהם ואחרי שבדקתי את ההבדלים הקוסמטיים, היה לי די ברור שזה מה שמתאים לי בול. מאוד רציתי 3 דלתות ואני מאוד אוהב את זה, למרות שעד עכשיו תמיד היו לי רכבי 4 דלתות. לדעתי, הסיאט מכוונת באמת לקהל יעד יותר צעיר. מראה הרכב בהחלט יותר אגרסיבי, כשסקודה יותר דומה ליאריס של אנשים מבוגרים.

בכל הקשור לכיסא, אני בגובה 193 ס"מ מרגיש יותר נח במושב של סיאט. בסקודה, כדי לקחת את הרגליים למרחת מספיק, אני חייב להורים בהרבה וזה גם מרחיק את הידיים מההגה. להבדיל, בסיאט נשאר לי עוד מקום לקחת את הכסא אחורה ואת המשענת אפשר לכוון בנפרד. ובגלל, כאדם גבוה, אני מרגיש מאוד נח ומרווח. הנסיעה עם גלגלי 14" מסתבר יותר נעימה מאשר 15" שרק נראים יותר טוב. הנסיעה שקטה באופן מפתיע והשמע של הרמקולים מצויין. אין לי מושג מה שמו שם אבל זה מספק סאונד איכותי ביותר.

הרע: חסרה מאוד משענת היד וידית מעל דלת הנוסע. בלילה גם מתגלה החוסר בתאורה בתא המטען. העניין עם שליטה בחלונות חשמל פשוט מצחיק וגם מי עושה עדיין מראות ידיניות?! מה שלא ידעתי לפני הקנייה זה שבדגם 3 דלתות, החלונות האחוריים לא נפתחים בכלל. לי אישית זה לא ממש משנה אבל יש מי שכן.

בשורה התחתונה, לא צריך לשבור הרבה את הראש. ההבדלים בין 2 הרכבים שוליים ואני מאמין שכל מי שיקנה אחד מהם, יהנה ממנו כל עוד גם הציפיות שלו לא מוגזמות.

תתחדש ותהנה, כבעל סיטיגו חדשה אכן מדובר בסדרת רכבים מעולה עם תמורה מצויינת למחיר. רק רציתי לציין שגם בסקודה וגם בסיאט בדגמי ה5 דלתות החלונות הם עם אותם פתיחה פשוטה ולא יורדים כמו בכל רכב נפוץ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הזנמתי סקודה סיטיגו והיא אמורה להגיע החודש יש עיקוב קטן בגלל בעיה של משרד התחבורה..

ורציתי לדעת איך הרכב ?

פורסם
הזנמתי סקודה סיטיגו והיא אמורה להגיע החודש יש עיקוב קטן בגלל בעיה של משרד התחבורה..

ורציתי לדעת איך הרכב ?

אני מציע לך לקרוא את כל השרשור הנ"ל ולדעתי תקבל את התשובה שלך מכך.

חוץ מזה, בדר"כ בודקים איך הרכב לפני שקונים ;)

• תוכן חדש...