Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4999 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הורי שוקלים לרכוש את הC4 החדשה במחיר המבצע 109,990 ש"ח.

רציתי לשמוע את חברי הפורום שיש ברשותם את הרכב המדובר את דעתם עליו, במחיר המבצע הנוכחי כמובן.

ואולי על רכבים במחיר זהה ועדיפים.

פורסם

אמנם אין ברשותי את הרכב, אבל נסעתי עליו מספר פעמים והתרשמתי ממש לטובה.

הרכב מאוד, אבל מאוד נוח.

מרווח, תא מטען מצוין יחסית להאצ'בק.

המנוע סביר ביותר והגיר מוכר, על יתרונותיו וחסרונותיו.

שורה תחתונה, אני חושב שזו רכישה מצוינת במחיר המבצע.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

במחיר הזה אני חושב שהוא התמורה הכי טובה לשקל.

אם ההורים שלך יכולים להוסיף 550 ש"ח , הם יקבלו אחריות לעוד שנה על מכלולים "כבדים", צריך לבדוק עם לובינסקי מה זה כולל בדיוק.

במחיר הרגיל של 124K יש מתחרה לא רע מצ'מפיון (הלאון 1.8TSI), אבל היא לא מתאימה לכולם, בעיקר בגלל אחריות קצרה, ומנוע שחלק מהגולשים בפורום אומרים שאוהב ללגום הרבה בין הטיפולים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
במחיר הזה אני חושב שהוא התמורה הכי טובה לשקל.

אם ההורים שלך יכולים להוסיף 550 ש"ח , הם יקבלו אחריות לעוד שנה על מכלולים "כבדים", צריך לבדוק עם לובינסקי מה זה כולל בדיוק.

במחיר הרגיל של 124K יש מתחרה לא רע מצ'מפיון (הלאון 1.8TSI), אבל היא לא מתאימה לכולם, בעיקר בגלל אחריות קצרה, ומנוע שחלק מהגולשים בפורום אומרים שאוהב ללגום הרבה בין הטיפולים.

יכולים, מדובר על שנת אחריות רביעית?

פורסם

כן, אבל לא מטמבון לטמבון. רק על מכלולים יקרים, (צריך לבדוק עם המכירות מה האחריות כוללת שלא יהיו הפתעות).

זה היה נכון ללפני שנתיים כשהתעניינתי ב C4, רק תוודא שזה עדיין קיים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
כן, אבל לא מטמבון לטמבון. רק על מכלולים יקרים, (צריך לבדוק עם המכירות מה האחריות כוללת שלא יהיו הפתעות).

זה היה נכון ללפני שנתיים כשהתעניינתי ב C4, רק תוודא שזה עדיין קיים.

תודה רבה. הנושא יבדק.

פורסם

מניסיון שלי, הרכב מאד נוח, איכות החומרים וההרכבה בפנים ברמה הגבוהה ביותר,

כמו ברכב מנהלים. המושבים נוחים מאד.

2 חסרונות שקצת מפריעים לי ברכב הזה:

- תגובות לא מספיק זריזות ביציאה מהמקום ובביצוע קיק דאון.

- מרווח בספסל אחורי לא מספק מבחינת מקום לרגליים למבוגרים.

חוץ מזה, רכב משפחתי טוב מאד, אני גם מאד אוהב את העיצוב שלו.

במחיר הזה לא נראה לי שיש עסקה טובה יותר

(רכבים אוטומטיים מקטגוריה נמוכה יותר, כמו פיג'ו 208 או פולו נמכרים במחיר זהה).

פורסם

לגבי הרחבת האחריות לשנה 4. נאמר לי שזה קיים. בעלות של 590 ש"ח.

זה מכסה: מנוע,גיר,היגוי ומערכת קירור.

נראה שווה. למען השקט הנפשי.

• תוכן חדש...