Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך להודעה הזאת

 

נמצא כי יש המון לכלוך וג'יפה גם מאחורי הפלסטיקים הסובבים את הבאג'ז, פלסטיק מרכזי (שנמצא איפה שהמנעול) פירקתי, הבעיה היא ששני פלסטיקים נוספים (ימין ושמאל) הם יחידה אחת שמסתיימת במסגרות הדלתות ונתפסות בין היתר ע"י הברגים שמעגנים את מנגנון החגורה לשלדה.

 

האם אפשרי בתנאים ביתיים לפרק, לנקות ולהרכיב מחדש, או שמא הבורג נעול במומנט מסוים וכאשר אני מחזיר אותו אני בבעיה בטיחותית ?

 

תודה.

פורסם

אני מאמין שהבורג נסגר במומנט מסוים ע"י היצרן.

לא חושב שתצליח להתחקות אחר נתון זה.

 

אפשרי למצוא בטבלת המלצה למומנט את ההגדרה הקלאסית הקרובה (נעשה עפ"י קוטר וסוג תבריג).

לדעתי אפשר להסתפק בכוח יד (אותה יד שפתחה) עפ"י הרגש. כמובן לא לשכוח למרוח לוקטייט לפני כן על התבריג

(גם בזה אפשר להיות "צדיק" ולהתאים את סוג הלוקטייט לתבריג).

 

בהצלחה

רענן

×
×
  • תוכן חדש...