Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיר את דרופבוקס, SKYDRIVE, גוגל דרייב וכו'.

הבעיה היא כזאת - חזרתי מטיול עם קבוצה של אנשים, כולם צילמו וכולם רוצים את התמונות של כולם.

אז אני מחפש את הדרך הכי פשוטה לעשות את זה.

לא כולם חזקים במחשבים ואני לא רוצה לסבך אותם יותר מדי עם שם משתמש וסיסמה לחשבון.

מה הדרך הכי פשוטה לעשות את זה ? יש משהו כזה שמאפשר לי לפתוח אלבום ולאפשר לאנשים שאני שולח

להם את הלינק גם להוסיף תמונות לאלבום ולא רק להוריד ?

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

Photobucket

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

photobucket - נותן 2G, לא יספיק.

flickr - נותן 300MB לחודש, לא מתאים.

picasa - נותן 1G.

בינתיים נראה שאין ברירה אלא לפתוח חשבון גוגל לצורך העניין, ולקבל 5G בגוגל דרייב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

ניסיתי עכשיו את הדרייב, קל מאוד לתת לאנשים להעלות לשם קבצים, תשתמש בזה לדעתי זה מאוד קל.

בדרייב שלך אתה יוצר תיקיה ומשתף אותה כאשר בשיתוף אתה נותן רשימת מיילים של אותם האנשים ובצד תסמן שאתה נותן להם האשרת עריכה לתיקייה, זה ישלח להם מייל עם קישור לאותה התיקייה כשבצד יש להם פלוס להוספת קבצים מתוך המחשב שלהם לתוך התיקיה, מאוד פשוט ונפח גדול.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

מעולה ! לא ידעתי שיש אפשרות לתת הרשאה לערוך לכל אחד עם הלינק.

רק תיקון קטן - אם אתה מאפשר עריכה רק לאנשים ספציפיים לפי המייל, זה דורש שהם יעשו SIGN IN עם חשבון גוגל,

ולא לכולם בהכרח יש.

אם מאפשרים עריכה לכל אחד עם הלינק של התיקיה זה פותר את הבעיה.

פתחתי תת תיקיה לכל משתתף עם השם שלו, וכל אחד יעלה את החומר שלו לשם ויוכל להוריד את החומר של האחרים.

גם ההעלאה פשוטה - גרירה של הקבצים לדפדפן.

זה בהחלט הפתרון הכי קל ויעיל, וגם הנפח מספיק. ממליץ בחום.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מוזר גם שעשיתי את התיקייה פתוחה לכולם עם אפשרות עריכה, זה עדיין לא נתן לערוך אלא רק לצפות בתוכן שלה.

in the face

with a chair

פורסם

משהו ממש מוזר.

זה עבד לי בהתחלה - בדקתי עם חבר בעבודה, הוא נכנס והעלה קבצים בלי בעיה, ואני ראיתי אותם.

אחרי זה נכנסתי ומחקתי אותם, ועכשיו הוא כבר לא יכול להעלות יותר קבצים.

ניסיתי לשנות את ההרשאות הלוך חזור, אפילו לPUBLIC וזה לא עוזר... ממש מוזר.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כן, זה הקטע.

עכשיו עשיתי בדיקה בעצמי - השתמשתי בדפדפן אחר, בלי חשבון גוגל - אי אפשר לערוך.

ברגע שנכנסתי עם החשבון גוגל (אחר מזה שאיתו פתחתי את התיקיה) נפתחה אפשרות עריכה.

אז זה עדיין לא פתרון מושלם כי זה דורש שיהיה חשבון גוגל לכולם, אבל נראה לי שבמקרה הזה זה יספיק.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

כנראה שזה כמו בדרופבוקס, אם אין לך חשבון אתה לא יכול להעלות ולערוך דברים משותפים. לפחות גוגל סביר שיש ליותר אנשים

in the face

with a chair

• תוכן חדש...