Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5011 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכל מי שענה!

אני רוצה לעדכן, איני גר בחליסה, אני אמנם גר לא רחוק משם באופן יחסי (מרחק של כ2-3ק"מ, לגובה).

אני חושב שירדתי מהאיביזה באופן סופי, החיים שלי יותר מידי "עסוקים" בשביל שאני ארדוף אחרי מכונית כל היום ואחפש מה לא בסדר, אני פשוט עובד המון (שזה מעולה) ואין לי את הסבלנות והאנרגיה להשקיע, רוצה פשוט להיכנס לרכב ולנסוע (רק חבל שהוא לא יראה יפה ואהיה מרוצה ממנו כמו שהייתי מרוצה מהאיביזה).

את הקולט קרוב לוודאי שאמכור - לא בגלל הוונדליזם, אלא כי היא 94', אמנם יש כח והיא באמת נראית טוב (אחרי שטיפה!) ובאמת ש-0 תקלות לפחות בשנתיים האחרונות, אבל מרגיש לי שהיא "עשתה את שלה".

מה שמצער בכל הסיפור הזה שהמחליפה של הקולט חוץ מהשנתון תהיה פשוט נחותה ממנה וזה לא רכב שאני יאהב, הרכב יהיה ככל הנראה משפחתי פשוט, מכוער וקטן שלא מושך את העין, אני אנסה למצוא את הרכב שלפחות אהיה מרוצה ממנו מבחינה טכנית שזה שילוב של גיר\מנוע חזק, מהנה אך חסכוני (אם קיים דבר כזה, בכל זאת אני צריך עוד לנסוע עליו כל יום!) ואתפשר על המראה ככה אני מקווה שאף אחד לא יחפש חלקים.

נכון זה סוג של התפשרות, זה גם סוג של "אתם ניצחתם" אבל כמו שכתבתי למעלה, גם אם יהיה לי את הרכב שהכי ימצא חן בעיני, אם יעשה צרות מבחינת טכנית, אני לא אשאר לסבול - לא כי אני לא רוצה, פשוט אין לי את הזמן לבזבז על שטויות.

למי ששאל, נכון לרגע אין לי אפשרות לעבור דירה - עדיין גר עם ההורים, בן 24.

מצורפות תמונות של המכה.

בתמונות נראה כאילו הם שברו לי את הפח של שהספויילר היה מחובר אליו, זה לא נכון וזה רק נראה ככה, בפועל רק הצבע התקלף עד הברזל (החלק הכסוף) והפינות של הבגאג' התעקמו.

אוהד.

*ישנם עוד 2 תמונות, לא מצליח להעלות אותם משום מה.

2012-10-22 00.05.09.jpg

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חפש לך קורולה RUNX משנים מוקדמות (03 והלאה).

רכב שעולה על הקולט בכמה רמות, מבחינת הכול.

אגב, אני לא מבין מה אתה מוצא בעיצוב של הקולט, אני אישית חושב שהיא מכוערת כמעט כמו הלנסר המקבילה.

בהצלחה.

פורסם

תשמע.

היתה לי קולט 94 ידנית חדשה מהשקית.

הספוילר הראשון החזיק בדיוק שנה עד שעבר לאיזה פיאט אונו בקלקליה (זה יושב פיקס על האונו).

ספוילר חדש על אז מעל 5K ש"ח והביטוח החליף.

אחרי שנה גם השני נעלם! ולא התגוררתי בשיכון מצוקה, נהפוך הוא.

הלכתי לפחח, שיסתום את החורים, יתקן ויצבע ושלום על ישראל.

באותם השנים זו היתה מכת מדינה. לא היתה קולט אחת עם ספויילר.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מה הבעיה לשים מצלמה בתוך הרכב? אפשר לשים 20 מצלמות ברכב! ומספיק שאחת תתפוס את האיש חוזר למכוניתו ותתפוס את מספר הרכב וזהו...

חבל באמת חבל לי על הרכב שלך.

הייתה לי קולט 93 אבל חניתי ליד 9 קומות וליד בתים פרטיים אז אי אפשר לדעת מי מסתכל עליך.. לכן לא קרה לה כלום...

פורסם

לזה שכתב שהספויילר נגנב לו, מה שמוזר שעל הרכב שלי זה היה הספויילר המקורי, יש לי את הספר רכב המקורי משנת 94' ושם רשום: מיצובישי קולט + ספויילר, כנראה שהיה צריך לחכות 18 שנה בשביל שייגנב גם הוא.

לזה שהציע טויוטה RUNX, אני מחפש רק רכב ידני ולא מוכן להתפשר על אוטומאט, אז אם יש הצעות אחרות לכולכם, אשמח לשמוע - שוב - רכב 5 דלתות, ידני, חזק באופן יחסי וחסכוני, כמובן כמה שיותר חדש ולא מוציא עיניים.

סך הכל אמור לשרת אותי שנה-שנתיים עד שכנראה אעבור דירה ואז אקנה באמת רכב שאני רוצה.

אוהד.

פורסם
לזה שכתב שהספויילר נגנב לו, מה שמוזר שעל הרכב שלי זה היה הספויילר המקורי, יש לי את הספר רכב המקורי משנת 94' ושם רשום: מיצובישי קולט + ספויילר, כנראה שהיה צריך לחכות 18 שנה בשביל שייגנב גם הוא.

לזה שהציע טויוטה RUNX, אני מחפש רק רכב ידני ולא מוכן להתפשר על אוטומאט, אז אם יש הצעות אחרות לכולכם, אשמח לשמוע - שוב - רכב 5 דלתות, ידני, חזק באופן יחסי וחסכוני, כמובן כמה שיותר חדש ולא מוציא עיניים.

סך הכל אמור לשרת אותי שנה-שנתיים עד שכנראה אעבור דירה ואז אקנה באמת רכב שאני רוצה.

אוהד.

יש RUNX ידניות בארץ. אמנם מעט מאוד, אבל יש.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

^ צודק.

להלן קישור:

http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=16&SubModelID=944&FromYear=&UntilYear=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&SubSubModelID=16674&OwnerID=&fromKM=&KM=&fromEngineVal=&untilEngineVal=&EngineTypeID=&fromHand=&Hand=&Info=

אומנם עם 200K ק"מ (אני לא חושב שהייתי רוכש רכב עם ק"מ כזה), אך בהחלט מוכיח כי הרכב קיים.

אבל אם אתה מחפש ידנית, לא מנקרת עיניים, מהנה לנהיגה (כך שמעתי לפחות), אמינה מאוד ולא גדולה, אתה יכול לחפש יאריס ספורט.

רק תוריד לה את הספוילר... :lol:

פורסם

אתה לא יכול לדעת אם זה ה"ספוילר" המקורי או כבר גנבו אותו שש פעמים והבעלים הקודמים החליפו אותו.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם
^ צודק.

ברור שאני צודק, אני גרמתי לאחת כזאת לעלות על הכביש...:-D

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אותו דבר היה לי עם הסובארו קופה שלי. המון שריטות וסתם ונדליזם על האוטו. כל הזמן הוא משך תשומת לב (כי זה היה אוטו צומי).

עברתי לרכב משעמם, ומאז אין פיפס. נסה פיאט פונטו ספייס, גם עם מגנזיום מקורי וחלונות שחורים היא עדיין לא מושכת תשומת לב 8)

• תוכן חדש...