Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5022 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אצל הפרסי לפני חודש וחצי פחית חיקוי של הקליפורניה,אמרתי לעצמי בשביל 10 שקל שווה לנסות.

לקחתי דובדבן(כמובן) והריח מעולה! והחזיק לי עד לפני כמה ימים,לא פחות מהקליפורניה.

שווה לבדוק אולי יש ריחות אחרים טובים,אני לא גר בתל אביב אז לא משתלם לי לקפוץ רק בשביל הפחיות האלו.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עושה משהו אחר, של הקמצנים.

יש לי כוס חד פעמית, עם סמרטוט בפנים, כל פעם אני סופג אותה מחדש עם מרכך כביסה ותוקע אותה במקזיק כוסות מאחור.

אחלה ריח.

אגב,אוטו דיפו פשוט גנבים.

עשיתי סיבוב בחצי חינם הוד השרון, יש למעלה קומה עם כל מיני שטויות לרכב, במחירים זולים משמעותית מאוטו דיפו.

סתם לדוגמא:

לפני חודש נסענו לאילת ורציתי לקנות וילון אחורי שלא היה שמש לילדה, באוטו דיפו זה עלה 69 ש"ח, לא קניתי בסוף (אילתרנו מגבת)

בכל מקרה אני עושה השבוע סיבוב בחצי חינם ואני רואה בדיוק את אותו מוצר ב 49 ש"ח.

בנוסף לזה הספייר סקאי של סאן-אוף... עולה שם גם כן 10 ש"ח פחות באריזה הגדולה.

לא בדקתי מוצרים נוספים כי זה רק מה שאני זוכר, אבל אני בטוח שזה גם במוצרים נוספים.

כדי לבדוק.

מגוון שמנים אין שום, אבל מוצרי טיפוח בסיסים יש ועוד, יש.

פלג_

פורסם
הארנק שלך מדולל לא בגלל הפחיות ריח, אלא בגלל שאתה נוסע במאזדה 3 1.6

:roflmao: דווקא מהבחינה הזו היא לא כ"כ גרועה. האחזקה שלה בשורה התחתונה זולה יותר משל הסיוויק הידנית שהיתה לפניה. לגבי הנאה מנהיגה, נו, אז שם זה מפסיק להיות מצחיק. כשיש לך שני ילדים ו(זמנית, אני מקווה) תקציב רק לשני רכבים, צריך להיות פרקטי.

לעניין הפחיות, אני מבין שאני לא היחיד.

תודה למי שהשתתף ב"סקר" הקטן שלי.

יותר לא אקנה אצלם פחיות. בעצם, בהתחשב בעובדה שזו לא הפעם הראשונה שאני מתאכזב מקניות שם, אשתדל להמנע מקניות שם בכלל.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

אני רכשתי כאן >

http://www.auto365.co.il/product-379-%D7%A1%D7%98_3_%D7%A4%D7%97%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%A8%D7%99%D7%97_%D7%9E%D7%91%D7%99%D7%AA_%D7%A7%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A0%D7%99%D7%94.aspx

49 ש"ח לשלושה יוצא 16.30 כולל משלוח ואפשר לבחור איזה סוג שרוצים .

אני אישית מעדיף את המסטיק על הדובדבן והעדפה השנייה שלי היא דווקא הלימון

אבל על ריח ממש אי אפשר להתווכח .

פורסם
הזדמנתי לאייס (כמה ימים לפני סוכות,היה מבצע על "סכך לנצח":roll: ). ליד הקופה הציעה לי הקופאית החביבה את הפחיות הנ"ל במבצע- 17 ש'.

קניתי ריח מסטיק. פתחתי את הפחית ברכב- תוך שניות התפשט ריח בלתי נסבל שמזכיר הפרשות של עז הרבה יותר ממסטיק. פשוט ריח של משהו מקולקל.

השארתי את הפחית עוד יום ברכב- חשבתי שנדמה לי, שזה סתם עוצמי מדי אחרי הפתיחה ושזה "יסתדר". אחרי יום אי אפשר היה להכנס לרכב, הוא פשוט הסריח . מובן שהפחית הושלכה מיד לזבל.

אמנם אני לא בטוח שזה היה באייס, אבל קרה לי ב-ד-י-ו-ק אותו הדבר עם פחית קליפורניה בריח מסטיק.

פתחתי אותה (אפילו לא עד הסוף) והיא נשארה באוטו במשך הלילה. למחרת כשנכנסתי בבוקר לאוטו חשבתי שאני הולך להקיא. זה היה נורא. ריח של מסטיק רקוב.

גם אני חשבתי שמשהו לא בסדר אצלי אבל בבוקר השני כבר לא יכולתי.

השארתי את הפחית בפח הזבל, ומאז אני לא מסוגל להשתמש בשום מוצר מפיץ ריח.

פורסם

^^ או שאני גם קניתי כמה כאלו זוועתיים או שזה פשוט החוש ריח שלנו שרגיש מדי לריחות הנ"ל....

אצלי זה תקף גם לבשמים מתוקים מדי עושה לי בחילה. הכל בטעם. פשוט המסטיק של קליפורניה זוועתי לדעתי, גם האקסית שלי שהיתה נכנסת לרכב היתה אומרת שהריח של משהו רקוב, וקניתי אולי 10 כאלו בריחות שונים

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...