Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לשדרג את הפנסים ברכב לחדשים, רצוי פנסי אפטקמרקט יפים עם פרוג'קטורים. הבעיות:

פנסים באיביי ארה"ב נמכרים במחירים טובים, אבל ללא תקן E מה שאומר שאם ייעצרו במכס (והם ייעצרו), הלך הכסף.

ממה שבדקתי, פנסים כאלה בארץ נמכרים במחירים הזויים ותלושים מהמציאות. באתר כלשהו בארץ מחיר זוג פנסי אפטרמרקט לא מקוריים גבוה פי 2 ממחיר פנסים חדשים מקוריים!

אשמח לשמוע מאנשים שחיפשו ורכשו פנסים על אתרים בחו"ל או מקומות בארץ בהם ניתן לרכוש פנסים (בעלי תקן כמובן) במחיר שפוי.

פורסם

לא קשה, לא מסובך ולא מעייף כמו להזמין חלקים אחרים. התנאי היחידי הוא שיהיה עליהם תו תקן. רוצה לשמוע משהו מצחיק? ישנה חברה מסויימת שמייצרת אגזוזים למירוץ סגור בלבד. תנסה לייבא את האגזוז ותקבל סטירה לפנים, סע לתל אביב לחנות היבואן ותקנה את אותו האגזוז שמיועד למסלול סגור בלבד. כמובן שלא באותו המחיר כמו בחו"ל. אז למה לך אסור לייבא כי אין לזה תקן ואילו ליבואן כן מותר? אני בטוח שהיבואן גם בודק את רשיונות הרכב ואכן מוודא שבאמת ישתמשו באגזוז רק למסלולים.

חבר, תשלים עם העובדה, העולם שלנו הוא רחוק מלהיות הוגן וצודק.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יש סיבה לתקן הזה, יכול להיות שהפנס לא יתאים ויסנוור.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם
ובמידה ואני מייבא פנס מקורי (מפירוק) מאיביי - יהיו בעיות?

כן, הפנס צריך להיות חדש.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
כן, הפנס צריך להיות חדש.

לא נכון.

הפנס לא חייב להיות חדש, כי הוא אינו מוגדר כפריט בטיחות כגון בלמים, בולמים וכו'.

ניתן להכניס לארץ פנסים משומשים, אני יודע זאת מניסיון אישי. (אני מחזיק רכב ביבוא אישי כבר 6 שנים- כל חלקיו מחו"ל).

הדבר היחיד שהפנס חייב לשאת עליו הוא הטבעת התקן הרלוונטי, = E.

בהצלחה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

פנס בתקן אמריקאי מאיר בצורה אחידה ואילו פנס בתקן אירופאי פוזל מעט ימינה (אלא אם כן הוא בריטי כמובן) כדי להקטין את הסנוור. גם אם תצליח להביא אותו לארץ בדרך פלא ׁ(מי אמר מזוודה בטיול?) עדיין יפסלו לך אותו בטסט

פורסם

אסור פנסים מארהב, ומדינות שנוסעות בשמאל.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
  • תוכן חדש...