Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במקרה כזה חשוב להבחין בין עבודות סטודנטיאליות/זמניות לבין עבודות אחרי סיום הלימודים.

אם אדם סיים ללמוד, עבד חצי שנה במקצוע, קפץ לשנה מלצרות, חצי שנה טכנאי מכונות כביסה וחזר למקצוע אני אשאל למה ולפי התשובה אחליט. אם זה בגלל שחיפש את עצמו ואתרשם שכבר מצא אז יש סיכוי טוב שאתן לו הזדמנות אבל אם זה בגלל שהוא השתעמם/ נמאס לו/רב עם הבוסים וכו' אז אחשוב פעמיים אם לקבל אותו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

קוקו, אני חושב שאתה קצת "מתבלגן" עם השאלות שלך ואני לא מבין לאן אתה חותר.

לעשות תואר דו חוגי בהנדסה זה דיי מיותר. התואר מספיק קשה גם ככה, לרוב אין בעיה למצוא עבודה אחרי התואר ולהתפתח בכיוון שמעניין אותך.

אם מה שמעניין אותך זה הכסף אז תחום המכונות לא מומלץ בתחום הזה (אלא יותר בכיוון של חשמל/אלקטרוניקה).

אם יש מסלול שמעניין אותך אז אל תפחד לבחור בו כי כפי שאמרו לך מקודם, התחום שתבחר להתמחות בו הוא לא בהכרח התחום שתעבוד בו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...