Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4986 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עוקבתי היום ב4 בבוקר לבדיקת שכרות, אחרי תוצאה מדהימה של מעל 500 בבדיקה הראשונה (לא הינשוף) מסרתי פרטים לשוטרים, ביצעתי מספר מבחנים כמו ללכת בקו ישר ולשים יד ימין או שמאל על האף שעברתי בהצלחה.

לאחר מכן נעשתה לי בדיקת ינשוף שהתוצאה יצאה 265, שתיתי 3 בירות במהלך הערב (מ20:00 עד 00:00) ולא אכלתי דבר, אז אני מבין ומתחרט עכשיו על זה שהתיישבתי מאחורי ההגה אבל הרגשתי בסדר גמור ולא התחשבתי בזה לצערי.

לאחר הבדיקה הוחזרו לי המפתחות של הרכב והרישיון והשוטר ביקש ממני לתת למישהוא עם רמת אלכוהול נמוכה יותר בדם לנהוג (לחבר יצא 70 והוא נהג את שאר הדרך).

אמנם לא נאמר לי באופן חד משמעי על זימון אפשרי לבית משפט, תביעה, דו"ח וכ"ו ושוחררתי לדרכי עם הרישיון והרכב, אך גם לא נאמר לי באופן חד משמעי שדבר כזה לא יקרה. רציתי לדעת האם קיימת כזאת אפשרות ומה עלי לעשות כדי להתכונן במידה וכן ואיך לברר ב100%?

Audi S3 8P - APR Stage 2+

פורסם

למרות שבחוק מותר עד 240 מ"ג,

רף האכיפה מתחיל כיום מ 290 מ"ג.

שוחררת ללא שלילה\הזמנה לדין, אתה יכול להיות רגוע, אבל בפעם הבאה אל תסתכן.

היית קרוב מאוד לצרות צרורות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
למרות שבחוק מותר עד 240 מ"ג,

רף האכיפה מתחיל כיום מ 290 מ"ג.

שוחררת ללא שלילה\הזמנה לדין, אתה יכול להיות רגוע, אבל בפעם הבאה אל תסתכן.

היית קרוב מאוד לצרות צרורות.

אני מבין, ואחרי התקף לב כזה על הבוקר אני לא מעוניין לשחזר את החוויה.

האם הזמנה לדין חייבת להיות במקום?

פורסם
שלום,

עוקבתי היום ב4 בבוקר לבדיקת שכרות, אחרי תוצאה מדהימה של מעל 500 בבדיקה הראשונה (לא הינשוף)

איך הגיעו לתוצאה של מעל 500 בבדיקה ללא ינשוף?

עם איזה מכשיר בדקו אותך?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ההגיון מאחורי שתי בדיקות בהפרש של 15 דקות הוא כזה:

הבדיקה צריכה להיות לריכוז אלכוהול בדם ונמדד כאחוז מהאוויר המשתחרר מהראיות. ייתכן מצב שבו שתית משקה אלכוהולי והמכשיר מודד את שאריות האלכוהול בחלל הפה , ולכן ההנחיה היא להמתין 15 דקות עד לבדיקה נוספת כדי לוודא שאין אלכוהול בחלל הפה והמדידה היא אכן של הריכוז המשתחרר מהריאות.

היה לך מזל כי ייתכן מצב שבו היו מודדים אותך בנקודת זמן אחרת חצי שעה מאוחר יותר או מוקדם יותר והיית חוזר לביתך ללא הרכב ובהתארגות לחופשי חודשי לחודשים ארוכים ארוכים.

פורסם
איך הגיעו לתוצאה של מעל 500 בבדיקה ללא ינשוף?

עם איזה מכשיר בדקו אותך?

ל'

זה מכשיר קטן שהשוטר מחזיק ביד, משהו בסגנון הזה. אחר כך שמעתי את אחד השוטרים אומר להפסיק להשתמש בו ולהביא אחר כי יצאו לי שתי תוצאות שונות לגמרי (בשני עברתי בפחות מ260).

פורסם
זה מכשיר קטן שהשוטר מחזיק ביד, משהו בסגנון הזה. אחר כך שמעתי את אחד השוטרים אומר להפסיק להשתמש בו ולהביא אחר כי יצאו לי שתי תוצאות שונות לגמרי (בשני עברתי בפחות מ260).

במכשיר הזה יש רק עובר/לא עובר ואם לא עברת חייבים להביא ינשוף - רק התדפיס שלו קביל בבימ"ש.

פורסם

א. ככל הנראה מדובר במכשיר הקרוי נשיפון.עד כמה הוא קביל בבית משפט איני יודע.

ב.אם שוחררת ללא דו"ח/לקיחת רישיון הנהיגה,כנראה שלא יקרה יותר כלום והפעם ניצלת.

מומלץ בהחלט לחשוב פעמיים לפהי ששותים ונוהגים-שתי הפעולות הללו אינן משתלבות יחד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נשיפון לא קביל בבית המשפט הוא בסה"כ משמש אינדיקציה שתה לא שתה ?

שתה? מזמינים את הינשוף אליך או אותך אל הינשוף.

ואם לא קיבלת ערימת דוחות אז אתה יכול להיות רגוע לפעם הזאת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אכן ניצלת.

ראה זאת כשיעור מקדים לבאות, לא לשתות אם נוהגים (אם אתה יודע ששליש בירה זה בסדר ואתה באמת עוצר את עצמך רק בזה אז ניחא)

• תוכן חדש...