Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראו, יש אנשים שמגיעים לחניה פרטית וחונים שם.

הם אומרים לעצמם "מקסימום אני אגיד שלא שמתי לב שזה פרטי".

אם אין לכם שום דבר על הכניסה עצמה, הם יעשו את זה.

אבל אם שמים משהו כזה, גם אם זה חתיכת פלסטיק, אף אחד לא יחנה שם.

לא נראה לי שאנשים כל כך חארות שהם יתנו לזה מכה רק בשביל להוריד את זה ולקבל את החניה. הם פשוט יעברו לחניה הבאה.

לי (עדיין) יש קצת אמון במין האנושי.

פורסם
תראו, יש אנשים שמגיעים לחניה פרטית וחונים שם.

הם אומרים לעצמם "מקסימום אני אגיד שלא שמתי לב שזה פרטי".

אם אין לכם שום דבר על הכניסה עצמה, הם יעשו את זה.

אבל אם שמים משהו כזה, גם אם זה חתיכת פלסטיק, אף אחד לא יחנה שם.

לא נראה לי שאנשים כל כך חארות שהם יתנו לזה מכה רק בשביל להוריד את זה ולקבל את החניה. הם פשוט יעברו לחניה הבאה.

תן לי לחדש לך אדון פרנקוס. אתמול למרבה תדהמתי גיליתי שצלע אחת של המחסום חניה ששלמתי עליו 600 ש"ח - נשברה.

המחסום הוא בצורה V עילי, כאשר בצד ימין ושמאל יש צלע המורמת מעלה, הימנית כבר לא ניתנת להרמה אלא רק בזוית נמוכה

מאוד שהופכת צד אחד של המחסום ללא אפקטיבי.

כלומר, צריך ממש להפעיל עליה משקל כבד ע"מ להרוס אותה או פשוט להכנס בה עם הטמבון במתכוון.

עוד לא הספקתי לפתוח אודות הנושא שרשור, אך ייפתח בהקדם.

אני עדיין בשוק מזה.

:?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

כמה זמן אתה כבר לא בארץ? :roll::-P

יומיים בתל אביב ותבין כמה אנשים חארות כשזה מגיע לחניה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

יומיים בתל אביב ותבין כמה אנשים חארות כשזה מגיע לחניה.

תכלס...

כשהייתי גר אצל ההורים הרכב היה בחנייה פרטית,נטול שיפשופים ושריטות.

מאז שעברתי לגור לבד במקום אחר בת"א, לאט לאט הרכב התמלא בשיפשופי חנייה,גם מקדימה וגם מאחור :cry:

אנשים במדינה הזאת לא יודעים לשמור לכבד רכוש של אחרים...:?

• תוכן חדש...