Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5010 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא מכיר את מכון הגירים הנ"ל ולכן לא יכול לתת לך חוות דעת עליו.

לדעתי הכיוון שלך הוא נכון (לשפץ את הגיר הנוכחי). לדעתי קניה של גיר מפירוק/יבוא הינה סוג של הימור מסוים.

לא כל יום משפצים מכלול כ"כ גדול, מסובך ועיקרי ברכב ולכן ההמלצה היחידה שאני אתן לך היא לפנות לבעל מקצוע עם הכי הרבה המלצות ולא דווקא למקום שהכי קרוב לך לבית.

בשביל כזה טיפול אני הייתי מרחיק גם לאזור המרכז ו/או הדרום אם הייתי יודע ששם יש בית עסק מומלץ.

כמובן שאם היה מדובר בטיפול פשוט כמו החלפת שמנים או ברקסים לא הייתי ממליץ לך לפעול כך.

פורסם

התעייצתי עם אדם אשר היה בבעלותו סוכנות ומוסך מורשה יבואן מעל 30 שנה בצפון .

הוא אמר לי שלפרק גיר כמו שלי , לשפץ אותו ולהרכיב בחזרה לוקח משהו כמו 7 שעות עבודה - לעובד מיומן .

המליץ לי על "גירומטיק" בחיפה , טילפנתי אליהם שם הם דורשים 6,500 ש"ח , מחיר לא ריאלי עבורי .

הוא אמר לי שהמחיר של שיפוץ גיר נובע , גם מהמוניטין של המקום כמובן אך גם מהאיכות של "קיט השיפוץ" - לדוגמא הגיר ברכב שלי הוא גיר יפני , ויכולים לשים קיט שיפוץ סיני או קוריאני .

אני עדין מתלבט האם לשפץ אצל "גירומט" בשפרעם , מחפש המלצה באם יש עליו .

Sound Stream -Trantula 800.2

• תוכן חדש...