Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן אני גם מאוד אוהב, והכי מצחיק שבארה"ב זה רכב עממי, 23K$ ויש לך קאמרו כזו 2013 (פחות מהמחיר של אימפלה 2012 דרך אגב), בשביל 32K אתה כבר יכול את דגם ה SS עם מנוע 6.2 ו426 כ"ס. איי איי החיים הטובים. אצלנו בשביל 32K$ אתה מקבל בקושי איזו משפחתומטית משעממת.

1. זה לא מצחיק - זה פשוט עצוב :(.

2. לא חסרים "שרשורי נאצה" עם המחירים של ארה"ב :).

בארה"ב, עם כל הכבוד לשברולט, הייתי קונה 370Z.

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שאתה מראה זו כנראה צריכה רגעית? אתה רציני? אתה יודע כמה האוטו שלי צורך כשהוא על 80 בכביש הראשי של ב"ש? 0 קמ"ל בגלל שאני בלי גז וגולש עד הרמזור הבא כמעט בלי לאבד מהירות, מצד שני בהאצה רצינית ברמזור אני מניח שהוא יכול לצרוך אפילו 2 ליטר לק"מ (נניח בפול גז), וברמזורים רגילים זה בטח משהו כמו 1/3, אז הממוצע יוצא 1/6.5-7. כנ"ל מחוץ לעיר, בשיוט נינוח ואם אני אשאר על 100 אני מאמין שזה משהו כמו 1/15, אבל כשאני אומר צריכה 1/12 זה ברוטו ז"א שאם נסעתי ב"ש-אילת הלוך חזור וזה יצא 500 ק"מ אז נכנסים בערך 42-43 ליטר. פשוט מאוד.

שורה תחתונה - מחשב דרך לא אומר כלום, אתה רוצה באמת למדוד צריכה, תבדוק במשאבה כמה ליטר נכנס ותחלק בק"מ, עדיף על פול טנק אבל לא חייב כל עוד אתה מקפיד תמיד למלא עד שהמשאבה קופצת. כשתבדוק ככה תחזור עם נתונים. אני חותם שלא תקבל יותר מ 1/8 בעיר ולא יותר מ 1/14 בחוץ (וגם כאן אני בטח מגזים). דרך אגב סתם מסקרנות, מה כתוב בפרוספקט של האפיקה על צריכה עירונית? אני בטוח שזה פחות מ 1/12.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

ממה שידוע לי, הנתונים שמוצגים במחשב הדרך הינם אופטימיים יתר על המידע.

אני אומר שצריכת דלק תלויה ישירות במשקל הרכב. אם רכב כבד, אז עם מנוע קטן יצרוך יותר דלק מאשר אותו רכב עם מנוע גדול יותר (כי מנוע קטן יתאמץ יותר וכתוצאה מכך יבזבז יותר דלק).

אני זוכר בזמנו, כאשר החל היבוא של סיטרואן C5 לארץ, נמכרו 3 גרסאות: 1.8 ליטר, 2.0 ליטר ודגם חזק עם מנוע 6 צילינדר 3.0 ליטר. מכל הביקורות שקראתי אז, יצא שמנוע 2.0 ליטר חסכוני יותר מ-1.8 ליטר, זאת כיוון שהרכב היה כבד ופשוט מנוע הקטן לא היה מספיק לו.

אני מחזק את הנאמר, ובהחלט אפשר להגיע עם מנועים גדולים לצריכת דלק יפה.

Citroen C5 Aircross 1.5 BlueHDi/130 Feel

פורסם

כל הנושאים הטכנים בקשר למנועים,וצריכת דלק כתוצאה מכך הם בסדר,אבל אתם שוכחים דבר אחד חשוב מאוד.

תרבות נהיגה.

תרבות הנהיגה בארה"ב שונה משמעותית מזו הנהוגה בארץ. בכביש בינעירוני יש שמירת מרחק נאותה,אין בלימות פתאומיות,אין חיתוכי נתיבים,ולכן אתה יכול לשמור על קצב נסיעה אחיד לזמן ארוך,ללא האצות מיותרות,ולכן צריכת הדלק טובה יותר.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם
כל הנושאים הטכנים בקשר למנועים,וצריכת דלק כתוצאה מכך הם בסדר,אבל אתם שוכחים דבר אחד חשוב מאוד.

תרבות נהיגה.

תרבות הנהיגה בארה"ב שונה משמעותית מזו הנהוגה בארץ. בכביש בינעירוני יש שמירת מרחק נאותה,אין בלימות פתאומיות,אין חיתוכי נתיבים,ולכן אתה יכול לשמור על קצב נסיעה אחיד לזמן ארוך,ללא האצות מיותרות,ולכן צריכת הדלק טובה יותר.

מסכים איתך לגמרי!

תרבות הנהיגה, אופי הנהיגה, תנאי דרך, איכות אספלט בכביש, איכות דלק ועוד הרבה דברים, כמכלול תורמים לחסכון בדלק.

פורסם
חלום האימפאלה הזאת!

כן נראית טוב, במיוחד אהבתי את החזית בסגנון הקאמרו. שאר הרכב גם נראה טוב (מזכירה קצת מונדאו לא?) אבל יחד עם זאת מסמל מין הסתם סוף של עידן... סוף עידן הספינות האמריקאיות, כנראה גם המתלים כבר יהיו יותר קרובים לאירופה מאשר לארה"ב ואני גם בספק אם הם יחזיקו גרסה עם ספסל מקדימה במקום המושבים הרגילים, קצת מבאס.

מצא את ההבדלים:

1960

front.jpg

1967

1967_Chevy_Impala_1.jpg

שנות ה 90

My_Chevy_Impala_007.jpg

2000

Chevrolet-Impala_LS_2003_800x600_wallpaper_04.jpg

2006+

33608000002_large.jpg

2013

2014-chevrolet-impala-ny-1333659163.jpg

לאט לאט הזהות הולכת לאיבוד.

1+

ודרך אגב לבקרת שיוט יש חלק גדול בקטע, אולי פחות בצריכת דלק בפועל אבל בטח שיותר בכך שכולם נוסעים יותר אחיד ב Highway.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

פורסם

למעשה בישראל אין בכלל מה שנקרא ע"י היצרנים ומעבדות הבדיקה "בין עירוני" . כן, אפילו לא בכביש 90 כשכל רגע נתקעים אחרי רכבת כביש עם אשלג של מפעלי תובלה ונסחבים כמה דקות עד עקיפה.כל כבישי ישראל נחשבים עירוניים לצורך צריכה.

כך גם נחיה בשלום עם אי ההתאמה להצהרות היצרנים.בין עירוני לצריכה זה 90 קבוע.לא 2 דקות 120 ו 5 דקות 70 לסירוגין במשך 30-40 דקות.

פורסם
לטעמי הראשונות הכי יפות

כן... במיוחד ההיא של 67 :)

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

פורסם

עד ששת הימים אוטו מפואר היה אוניה אמריקאית. ( "המכונית המגויסת" = שברולט 66 ). לא היו כאן מרצדס,במוו,ג'אג וכו. המוניות היו צ'קר,404 סטיישן,דהסוטו,קצת קורונדו לתיירים.לשרים ואלופים היו פלימוט,דודג',שברולט,לארק. להרבה מאיתנו ההרגל נשאר ולא ייצא.לא בלי סיבות, עוד יותר לאחרונה.

פורסם
מסכים איתך לגמרי!

תרבות הנהיגה, אופי הנהיגה, תנאי דרך, איכות אספלט בכביש, איכות דלק ועוד הרבה דברים, כמכלול תורמים לחסכון בדלק.

איזו איכות אספלט בראש שלך? לפעמים אני מרגיש כאילו אני נוסע ביפו העתיקה.

בניו יורק נסעת? ראיתי סדרה שבע מאבדת טמבון בגלל בור בכביש.

בניו יורק וגם בלוס אנג'לס התנועה חרא, מה חרא, לפעמים אני מרגיש שעוד רגע יבוא פקח ויחלק דוחות חניה, כמעט בכל יום אני רואה תאונה בגלל אי שמירת מרחק.

תרבות נהיגה? כן יותר רגועים מהארץ אבל חופשי עושים רייסים :-)

haters will hate

פורסם
איזו איכות אספלט בראש שלך? לפעמים אני מרגיש כאילו אני נוסע ביפו העתיקה.

בניו יורק נסעת? ראיתי סדרה שבע מאבדת טמבון בגלל בור בכביש.

בניו יורק וגם בלוס אנג'לס התנועה חרא, מה חרא, לפעמים אני מרגיש שעוד רגע יבוא פקח ויחלק דוחות חניה, כמעט בכל יום אני רואה תאונה בגלל אי שמירת מרחק.

תרבות נהיגה? כן יותר רגועים מהארץ אבל חופשי עושים רייסים :-)

בנצי, כוונתי לזה שאיכות כבישים המהירים (ארה"ב, אירופה) יותר גבוהה מאשר איכות הכבישים הבינעירוניים בארץ, לפחות בעיני.

אצלינו כן יכולים לבנות כביש טוב כשרוצים, כביש 6 לדוגמא, אבל לצערי לא כל הכבישים ברמתם כמו כביש 6 ולאחר תיקוני מע"צ מרגישים את זה עוד יותר.

• תוכן חדש...