Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

לא מצאתי פורום מתאים יותר מהפורום הזה.

מכר שלי רכש קרוואן נגרר שיש בו מיכל מים קטן של 20ליטר מים, והוא רוצה מיכל מים גדול של לפחות 40-50ליטר.

המים הם לצורך שטיפת ידיים וכלי אוכל ולא לשתיה, הוא מתקשה למצוא מיכל מים ייעודי שיהיה בגודל ובצורה המתאימים.

יש לי מיכל דלק מפלסטיק של רכב , המיכל דלק היה פתוח ומאוורר לפחות שנה עמד בשמש, שטפתי אותו היטב עם לחץ מים חזק(גרניק), אין בו ריח של דלק והוא ניראה נקי, אך אני רוצה לשטוף אותו בעזרת חומר מסויים כדי שלא יהיו שאריות של כימיקלים, בכל זאת המים ישמשו לשטיפת כלי אוכל.

חשבתי למלות אותו במים וכלור של בריכה כדי שיהיה יותר נקי, השאלה היא אם זה יהיה מספיק או שיש חומר שיכול לעשות את העבודה בצורה הרבה יותר טובה.

הרעיון הוא שהמיכל דלק ימוקם מתחת לקרוואן ובתוכו תהיה משאבת מים ייעודית שתזרים מים למקלחת ולשטיפת כלים.

האם ניתן להכשיר מיכל דלק למיכל מים מבחינת חיטויי הכימיקלים בעזרת חומר מסויים?

אשמח לקבל ייעוץ בעניין זה.

תודה.

פורסם

מיכל ששימש לאיכסון שמנים / דלקים, פסול לכל שימוש אחר בידי האדם, בטח ובטח לשימוש שטיפת כלים או מקלחת.

אל תחשוב אפילו על להתקמצן.

אגב, זה לא עניין החיטוי, חיידקים הם לא הבעיה שלך, כימיקלים הם הבעיה שלך.

אתה מחזיק עדיין ברכב עם מנוע TSI שנגמר לו האחריות? שמע, ביצים של שור.

תברח מהבית, תפיל הכל על אישתך.
  • תוכן חדש...