Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. לאחר רעידות בהגה בזמן בלימה , הכנסתי את רכבי מאזדה 3 06 לבדיקת בלמים. הוחלפו רפידות קידמיותּ+אחוריות+חריטת צלחות קדמיות( הכל תחליפי). הבלימה והתחושת בהגה מצוינת אך לפני מס ימים החל להופיע לי רעש חזק בזמן הבלימה.(הרכב הוכנס למוסך לפני שבועיים.) הרעשים מופיעים מדי פעם ולא באופן קבוע אך לפחות פעם או פעמיים ביום.(נוסע מס נסיעות קצרות שמסתכמות ב30 קמ ביום בערך)וזה מה שיותר מעצבן כי כשאגיע למוסך הרעש לא יופיע :roll:. היום למשל לא היה רעש כלל אך כל השבוע שעבר כן.. עצתכם בנוגע לבעיה בבקשה. צירפתי קובץ שהצלחתי לאחר מאמצים ל"תפוס "בפלאפון. הרעש חזק יותר ממה ששומעים כיוןן שהחלונות ברכב היו סגורים.

 

בקובץ ברקס הרעש מופיע אחרי 7 שניות. אנסה להעלות עוד קובץ. תודה.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

הבעיה נמצאת בשורה הראשונה של כתיבתך.

בלמים,אם לא משתמשים במקורי, כדאי מאוד לפחות להשתמש בתואם מקורי ולא תחליפי סתם ומחברה לא ידועה תוצרת סין/קוריאה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

השאלה שלי היא האם הבעיה בוודאות נובעת מרפידות לא מקוריות או כיוון שלא הוחלפו גם הצלחות(המוסך קבע בברור שהם במצב טוב, שזה די הגיוני הוחלפו לפני כשנה וקצת) או שיתכן שהרעש נובע מבעיה אחרת לגמרי ...אשמח לעוד תגובות בבקשה.

גם בתקופות הכי קשות, את שמך צועק ברחובות...

פורסם

קשה לזהות את הרעש בקטע שהעלת.

הצלחות שלך לפי מה שאתה אומר חרטות, אין בעיה בצלחות, כמו כן אין בעיה ברפידות האחוריות למרות שהם תחליפיות.

אולי הרעש נובע מדיסקיות הבלם הקדמי, ידוע לך איזה תוצרת שמו?

יש חליפיות שלא נופלות מהמקוריות של הרכב.

כמה שילמת על הרפידות הקדמיות?

 

אפשרות שקיימת- לפרק את הרפידות הקיימות ולבצע פאזות ולהרכיב חזרה, זה אמור להחליש/להפסיק עם שריקות הבלמים אבל כפי שכתבתי כבר אני לא מצליח לזהות את הרעש אצלך ברכב דרך הסרטון.

קובי

×
×
  • תוכן חדש...