Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני חדש בפורום הזה.

יש לי תקלת הגה כוח בפיאט פונטו ספייס שנת 2003. נורית אדומה דולקת והגה קשה מאוד. התקלה מופיע מיד לאחר ההתנעה, ומופיעה באופן קבוע.

קראתי לא מעט שרשורים בעניין, ואני מבין שמדובר בתקלה נפוצה אם כי יקרה.

אני מניח שלא מדובר בתקלת מצבר, מאחר והחלפתי אותו לפני מספר חודשים במצבר חדש.

אני מבין שייתכן וזו תקלה במחשב הגה/מוט היגוי/מנוע חשמלי.

אשמח לקבל המלצה למוסך טוב ואמין באזור באר שבע שבו לא סתם יעבדו עליי ויחליפו את כל המערכת ללא צורך.

אין לי בעיה להחליף בחלקים משומשים/משופצים.

תודה רבה,

שפר

פורסם

אני לא מכיר מקום כזה בב"ש..ולא הייתי ממליץ לתת למישהו שלא מבין במערכת להתעסק גם אם הוא מוסכניק מחשש להוצאות גבוהות.

ההמלצה הכללית לגבי ענייני ההגה החשמלי של הפונטו בפורום פיאט היא לפנות לעופר קצב במושב גנות.

• ספונסר פורום
פורסם

פנה אל אלי עשור, מנהל המוסך מרכז הרכב דרום אשר יושבים ברחוב דרך חברון 3 ב"ש.

תגיד לו שהגעת מהפורום והוא ידאג לך לטיפול VIP.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

Sheffera גם אני נתקלתי אתמול לפני העבודה עם אותה התקלה וגם אני מבאר שבע , אשמח לדעת מה עשית עם הבעיה ( איפה סידרת וכו).

דרך אגב המוסך ששלחתם את הבחור טוען שהוא לא ממש יודע איך לסדר את הבעיה הזו ושמישהו פנה אליהם שבוע שעבר עם אותה בעיה ..

אשמח לקבל עצות לפיתרון הבעיה כי אני מאוד מקווה לא להגיע למורשה ...

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות להתייעצות עם אבי ממוסך הפצת רכב דרום בב"ש.

במוסך יש מחלקת דיאגנוסטיקה מקצועית ביותר והם ישמחו לעזור לך באיתור התקלה.

אל תשכח לציין שהגעת מהפורום ותחזור לעדכן אותנו מה הייתה התקלה ולתת חוות דעת על המוסך.

• תוכן חדש...