Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המחיר מעט גבוה. אני עשיתי ניקוי לפני כמה זמן לרייסר ב 200 שח. אבל זה אחרי שאני הבאתי רק את הרדיאטור ואני פירקתי והרכבתי אותו. משהו כמו 250 עם עבודה יהיה סביר.

תודה לך מאור, אני מקווה שזו אכן הבעייה.

עוד שאלה, האם בגלל החום הכבד זה טיבעי שרכבים ישנים לא יעמדו בחום וזה משהו שצריך לחיות איתו או שלמרות השנתון שלהן הם אמורות לסחוב גם בחום של 40 ואפילו יותר (מה שמחכה לנו ביום ראשון)?

פורסם

מערכת קירור תקינה (קרי - רדיאטור לא סתום ולא נוזל, משאבה תקינה, צינורות/פלאנג'ים ללא נזילות, תרמוסטט תקין ומעברי מים לא פגומים במנוע) תשרוד את החום, העליות וכל מה שתפיל עליה בלי מאמצים חריגים.

בכל מקרה ממליץ לך לאחר ניקוי הרדיאטור להשתמש אך ורק בנוזל קירור איכותי, ולהחליפו שוב לאחר מספר ימים מהניקוי. לא להשתמש בנוזל קירור של מכון הרדיאטורים, קנה נוזל טוב מחנות חלפים.

פורסם
מערכת קירור תקינה (קרי - רדיאטור לא סתום ולא נוזל, משאבה תקינה, צינורות/פלאנג'ים ללא נזילות, תרמוסטט תקין ומעברי מים לא פגומים במנוע) תשרוד את החום, העליות וכל מה שתפיל עליה בלי מאמצים חריגים.

בכל מקרה ממליץ לך לאחר ניקוי הרדיאטור להשתמש אך ורק בנוזל קירור איכותי, ולהחליפו שוב לאחר מספר ימים מהניקוי. לא להשתמש בנוזל קירור של מכון הרדיאטורים, קנה נוזל טוב מחנות חלפים.

תודה

אעשה זאת ואעדכן בהתאם.

פורסם

לאחר שעוד מוסך אמר שזה יכול להיות רק הרדיאטור ולאחר שקיבלתי הצעה שבעניי הייתה טובה הוחלף הרדיאטור הישן בחדש.

אכן הרדיאטור הקודם היה מלא אבנית והחורים מקדימה חלקם פשוט התעקמו ונסגרו פנימה.

כעת הכל בסדר ואני אוכל לדעת בבטחון רק בנסיעה בין עירונית הקרובה שלי

תודה לכולכם עזרתם לי המון. אכן פורום מבורך עם אנשים מקצועיים שיודעים עיניין. רב תודות

• תוכן חדש...