Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואולי זה הזמן להודות לבן אדם הכי רציני פה, בלעדיו שום דבר לא היה זז.

אם הוא לא היה, היינו עדיין ב YNET, לא כולם מכירים אותו, אבל אני כן !

יצא לי אפילו העונג לעבוד איתו באותו חברה (comverse) .

איש משכמו ומעלה.

תודה לך כוכבי !

סתם סתם .

כמובן שאני מדבר על עומאר , או איך שרובכים מכירים אותו, עומר.

הוא הוא זה שמרים פה את כל נושא האינטרנט, הוא זה שמחזיק ומתחזק את הפורום.

אולי כמחווה נאסוף כסף כולם ונקנו לו חישוקים יפים במקום הטאסות שיש לו באוטו עכשיו ?

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

באמת מזל טוב.

כשהרעיון עלה אני מודה שלא התלהבתי לעזוב את YNET וכו', אבל עכשיו אני רואה שקם פה פורום רציני (רוב הזמן) שמאגד בתוכו הרבה אנשי מקצוע (עמית,דני G) וסתם כאלו שמבינים עניין :lol: (איציק).

מה שאני אוהב פה שיש למנהלי הפורום שליטה חזקה על הנעשה בפורום (ע"ע TEOS).

לאט לאט אני רואה גם שהפורום הופך לכח קניה.

אני מאוד נהנה פה, ישר כח.

כספר, מספר 7.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קודם כל - המון תודה לעומר על ההשקעה הרבה בפורום, הקמתו, תחיזוקו, שינויי מתמיד

בדיקות ומה לא.

אני מקווה שהפורום ימשיך לגדול, ושנמשיך לכוון אותו כמו שצריך.

תודה גם לצוקרמן על החידונים! ולכל מי שהשקיע במגוון הודעות ענק, לכל העונים והמשתתפים

בפורום, וגם לאחראים (כן כן אני מחמיא פה לעצמי גם) על שמוחקים , משנים , מסבירים וכו'

24 שעות ביממה ומשקיעים ממיטב זמנם (וכספם גם) לטובת הפורום.

והשאיפה הגדולה שהפורום יחזיק את עצמו, שיהיה מימון , שנהיה כוח קניה, יוצאו כרטיסי דלק ושאר הנחות. אני מקווה שכל אלו רק ימשיכו ויגדלו אם הזמן.

גיא, מספר 2.

פורסם

המון המון מזל טוב לכולם....

לעושים על התוכן,למנהלים,לאורחים וכמובן לחברי הפורום!!

אני ממש נהנה לכתוב,לקרוא,להגיב ולקבל תגובות...גם טובות וגם פחות...

יישר כח לכולם.... :lol:

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

במלה אחת -

תודה.

תודה לכל היוזמים, המייסדים, המנהלים, המזריקים 44K לסעפות, המדריכים, האופנוענים, המשפרים, הצלמים, לכל החובבים שמרכיבים את הפורום, ולכל מי שלא נכנס להגדרות הנ"ל.

תודה שהצלחתם לבנות "מקום" שבו אפשר לקרוא, ללמוד, להתייעץ ולהנות מכל מה שקשור למכוניות.

ממני,

איתן

מס' 42 - הבוקסר הנצחי

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

לשם שינוי ובניגוד לנורמה אצלי בשירשורים כאלו - התייחסות רצינית.

בתחילה לא הייתי מרוצה מהיווצרות הפורום, חשבתי שזה רעיון רע שנוצר בעקבות מעשיו של אדם אחד שעיצבן את כולם.

חשבתי שלא צריך עוד פורום, שבשביל קהילה כל כך קטנה שני פורומים איכותיים מספיקים.

טעיתי.

עומאר ושאר החבר'ה עשו פה עבודה נהדרת. המוני אנשים נרשמו, נפתחו כמה תת-פורומים חשובים ופעילים ונתקבלו הנחות ומבצעים. התפקוד של הפורום החדש פשוט מעולה.

חבל לי מאוד שויינט התדרדר, אבל אני עדיין מרוצה מהנישה של תפוז, שמצליח לפתח דיונים מעניינים מאוד (אם כי סוערים קמעה...)

אבל אין ספק - CF הוא הפורום המוביל בארץ, כיום. גם מבחינת האנשים וגם מבחינת התכנים, ואני גאה להיות חלק ממנו (וגם להיות אחראי פורום - ותודה לצוות המנהלים)

אז עומאר, שלומו, רועי "אפצ'י" צוקרמן ועז-טורבו-לשעבר - קבלו ח"ח (כמיטב המסורת הצה"לית שאני גאה להיות חלק ממנה, NOT).

ועומאר - וקשה תפסיק להכריח אותי לעבור ימינה כל פעם, הפסיכוזה כבר נמצאת בשלב מתקדם מאוד...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ואולי זה הזמן להודות לבן אדם הכי רציני פה, בלעדיו שום דבר לא היה זז.

אם הוא לא היה, היינו עדיין ב YNET, לא כולם מכירים אותו, אבל אני כן !

יצא לי אפילו העונג לעבוד איתו באותו חברה (comverse) .

איש משכמו ומעלה.

תודה לך כוכבי !

סתם סתם .

כמובן שאני מדבר על עומאר , או איך שרובכים מכירים אותו, עומר.

הוא הוא זה שמרים פה את כל נושא האינטרנט, הוא זה שמחזיק ומתחזק את הפורום.

אולי כמחווה נאסוף כסף כולם ונקנו לו חישוקים יפים במקום הטאסות שיש לו באוטו עכשיו ?

:mm_yeah: כל הכבוד עומאר על העבודה בהקמה ותחזוקה של האתר.

וכל הכבוד גם למנהלי הפורומים ששומרים על רמה טובה של כתיבה.

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם

זהו באמת הפורום הכי מיקצועי \מסודר\מעודן בארץ!!

כל הכבוד על ההשקעה והמיקצועיות לכל הנוגעים בדבר ובהחלט אתם עוזרים ותעזרו ללא כל צל של ספק לקדם את חלומנו ומבוקשנו להכיר ולהצעיד קדימה את הספורוט המוטורי בארץ הקודש על הכבוד ותודה!!

:wave2:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מזל טוב! :bday::multi:

:beerchug::beerchug:

הידע שלי במוטוריקה ובכל מה שקשור לרכב הייתה מתחת לאפס, ואחרי שהצטרפתי לפורום, שדרך אגב הגעתי אליו דרך תפוז, קיבלתי קצת ידע חיובי בנושא ועכשיו אני מרשה לעצמי לומר שאני יודע הרבה יותר...(סתם סתם) :)

כל הכבוד למנהלי הפורום, שמתחזקים ומנהלים את האתר/פורום בצורה רצינית וטובה.

הכי חשוב שנמשיך לשמור על הומור ורצינות כשצריך, שנהווה כח קניה בעתיד, ושנקדם את עניין הספורט המוטורי בארץ כמה שרק אפשר. אמן.

פורסם

דבר ראשון - התודות אכן נתונות לעומר !!!

ללא ספק ההשקעה והרצון הטוב שלו נשאו פרי וקידמו את התחום המוטורי בארץ צעד גדול ומאד חשוב קדימה. בכל מדינה מתוקנת קיימים פורומים רציניים ל"משוגעים לדבר" וללא ספק הדבר התבקש. הגרעין הקשה שהגיע עוד מימי IOL ולאחר מכן YNET היה חייב במה מרכזית ופרטית בכדי שיוכל להתפתח ולפרוח כשללא ספק י.כ. סיפק לכולנו את הטריגר לקום ולעשות את הצעד.

הרווח כולו שלנו !!!

אז תודה לעומר !!!

ומה שנשאר עכשיו הוא בהמשך לקידום התחום, לפעול גם בתחום תאונות הדרכים, תרבות הנהיגה וקידום הספורט המורטורי בארץ, כי במה מרכזית כבר יש לנו.

דני G.

• תוכן חדש...