Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5098 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סאב של MTX ברכב והחלק העליון שלו משופעף ככה שהרמקולים מהמגש האחורי משפשפים אותו.

אם אני מוריד איזה חמישה סנטימטר מלמעלה וסוגר את זה יפה זה יפגע לי בתהודה? משהו מורגש?

תיבה אחרת, של 80 ליטר תעלה משהו כמו 300 שקלים וזאת הוצאה מיותרת מבחינתי...

פורסם

א. אם אני מוציא את הרמקולים ישארו חורים במגש

ב. אני לא דואג מהסאב אני דואג מהרמקולים ומנזק למגש

:shock:

פורסם

זה שיש לך חורים במגש זה וונדרפול! מצויין מעולה. מדהים. יש לך מזל!!!!

ת-ע-י-ף כמה שיותר מהר את הרמקולים האחוריים. תמתח בד אקוסטי (או בד נושם אחר) על המגבר שאחורי.

ותהיה פי 2 מהבס והמערכת.

כמובן אחרי כיוון טוב.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

לא הבנתי, למתוח בד על המגבר? הוא מחובר לגב המושבים האחוריים לא למגש

חוץ מזה, אני לא רוצה פי 2 בס גם ככה הסאב מונמך כמעט עד הסוף

אני לא אוהב לנסוע שמתפוצצים לי החלונות (בדרך כלל) אבל אני אוהב לשמוע את המוזקיה באיכות גבוהה אז הרמקולים האחרוים מספקים ,כרגע, פיזור מספיק טוב

פורסם

אם למרות הרעיונות היצירתיים שהביאו לך פה חברי הפורום אתה מחליט להנמיך את התיבה תנסה להוריד כמה שפחות, אם לדוגמא גובה התיבה הוא 105 ס"מ ותוריד 5 ס"מ אומנם יהיה הבדל אבל לא משמעותי שתשים לך אליו וגם ככה אמרת שהסאב שלך מונמך כמעט עד הסוף.

• תוכן חדש...