Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עומד לפני מעבר לדירה שכורה.

הייתי רוצה לדעת מה המחיר הזול ביותר שאותו ניתן לקבל על אינטרנט 2.5 מגה דרך הוט.

המחיר צריך לכלול תשתית+ספק.

ניתן להוציא בלי בעיה מספק האינטרנט על 2.5 מגה מחיר של 20 ש"ח.

בבית ההורים משלמים 15 ש"ח, אך זה מבצע עובדים. מדובר על 013.

ראיתי באתר של הוט שהתשלום להוט על תשתית של 2.5 מגה הוא 59 ש"ח. לכן מדובר על 79 ש"ח.

האם יש אפשרות להוציא מחיר נמוך מזה?

אני לא מעוניין לרכוש מנוי לטלויזיה שלהם כרגע.

פורסם

היה להוט בזמנו מבצע לסטודנטים תבדוק אם יש עכשיו

בכל אופן אני על 2.5 ב 012 משלם 16ש"ח

והוט יש חבילה כולל הכבלים ואינטרנט 5MB ב250ש"ח

404

פורסם

זהו שאני לא רואה שיש להם יותר מבצעי סטונדטים.

אם אני יוכל להוציא את הדיל שיש בבית ההורים אני מניח ששווה לקחת ולא לחכות עם החיבור לטלויזיה.

מדובר על חבילת טלויזיה, בסיס+3 חבילות ו3 ממירים. כאשר 1 מקליט ו2 HD + אינטרנט 2.5 מגה ב219 ש"ח.

נראה באמת מה יהיה להוט להציע.

פורסם

אני קיבלתי לפני כמה ימים 40 ש"ח על תשתית 5 מגה בהוט.

כמובן שהיה צריך להגיע לשימור ולהבהיר להם ש59 לא מספיק אטרקטיבי וגם 55 לא מספיק אטרקטיבי ויש בנדל של בזק עם ISP ב 64 ואם הם לא משווים אז אני מתנתק.

מדובר על מנוי אינטרנט בלבד (ללא טלויזיה או טלפון) אבל די וותיק (לא שזה נורא חשוב)

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

לקבלת פרופורציות - אני משלם לבזק 70 ש"ח לחודש (תשתית) ולבב"ל 40 ש"ח לחודש - תמורת מהירות 15 מס"ש. לא כולל עלות אחזקת קו טלפון שקיים ממילא.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תודה רבה על המידע.

אנסה לראות מה הוט יהיו מוכנים להציע.

היי,

במידה ואתה מעוניין בבזק (בנדל) או מחיר טוב לאינטרנט בכל אופן, שלח לי את הפלאפון שלך בפרטי ואדאג שאחד הנציגים שלי יחזור אליך עם המחירים הכי טובים ב-013 נטוויז'ן (רק ללקוחות חדשים).

ניב

לא חותם

פורסם

האם ישנה עדיין התחייבות, או שכבר ביטלו את זה ? אולי ביטול עיסקה תוך 14 יום ?

ביום שישי בבוקר חידשתי להורים 5MB בבזק במחיר 65ש"ח (רק על תשתית), וכרגע בשיחות עם בזק בינלאומי על תשתית (נכון לעכשיו מציעים 30 ש"ח).

אני רוצה לשפר תנאים בתשתית (אולי באנדל).

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם
היי,

במידה ואתה מעוניין בבזק (בנדל) או מחיר טוב לאינטרנט בכל אופן, שלח לי את הפלאפון שלך בפרטי ואדאג שאחד הנציגים שלי יחזור אליך עם המחירים הכי טובים ב-013 נטוויז'ן (רק ללקוחות חדשים).

ניב

יש לי כרגע חבילה של 013 ל2.5 מגה, רק לספק ב15 ש"ח. יש לכם מחירים כאלה או שחבל על השיחה של הנציג?

פורסם

הבאנדלים לא משתלמים.

תשתית עד 5MB בהוט היא 39 ש"ח.

ספק (אני עשיתי 2.5MB) ב-013, זה הכי קרוב ל-10 שקלים שתוכל להתקרב (16/15/12 וכד').

משכנתא זה קל

פורסם

נטוויז'ן אפשר לקבל 14.90 ל2.5 מגה. אבל חפש לך משהו רציני, בכל חברה גדולה עם טיפה עצבים ושימור לקוחות תקבל כל מהירות ב20.

פורסם

המחירים של 5 מ"ב ב-40 שקלים הם עדכניים?

כי היום דיברתי עם שימור הלקוחות של הוט, והכי נמוך שהיא הסכימה לרדת היה 50 ש"ח ל-2.5 מ"ב, בטענה כי המסלול של 5/40 בדיוק נגמר לפני כמה ימים.

PUG-306 XSI MK2

• תוכן חדש...