Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5126 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך יש לי דאבל דין של כלירון.

קומפונט קדמי של הרץ HSK165.

סאבופר של rockford p1 (ולל תיבה 12' 150WRMS)

ומה שחסר לי זה רמקולים אחורים שהמידה שלהם זה 6.5 ומגבר 6 ערוצים אשמח לשמוע את הדעות שלכם והמלצות!

אה והכי חשוב התקציב עומד על 3 אלף שקל.

תודה מראש!

פורסם

אוקיי יש לך מערכת מוזרה אם יורשה לי להגיד...

hi energy + p1.... שומעים את הסאבוופר בכלל?

וברוב המקרים לא קונים מגבר עם כל כך הרבה ערוצים אלא קונים מגבר 4 ערוצים רגיל (4x100 בד"כ) ומונובלוק

אבל

למה 6 ערוצים?

אתה מגביר 3 אלמנטים (או 4 במידה ותחבר תסאב בגישור)

רמקולים קדמיים- אלמנט 1

סאבוופר אלמנט 2 (ברוב המקרים עובד בגישור ותופס 2 ערוצים)

זוג רמקולים אחוריים

- הגענו רק לשימוש ב4 ערוצים.

-----------------------------

חזרה לנושא:

מה אתה שומע לרוב במערכת? כשיש לך HSK מקדימה, למה אתה רוצה להרוס ולהוסיף מאחורה ובכך לפזר את מיקוד הבמה? כמה זה חשוב לך? הרי תאכלס אתה לא צריך וזה סתם הוצאה מיותרת... אלא אם אתה מחפש ווליום ואז נכנס הרמקול הקואקסיאלי בחשבון.

JL Audio

פורסם

בקשר לסאברוופר אמרו לי שלא צריך להשקיע יותר מדי ושזה מספיק.(את האמת זה הכי פחות חשוב לי כרגע תמיד אפשר לקנות סאוופר יותר טוב בהמשך)

בקשר למגבר הבנתי שאני חייב 6 ערוצים בשביל קומפונט קדמי, רמקולים אחורים, דאבל דין וסאברוופר.

בכל אופן בגלל זה פניתי אליכם שתמליצו ותעזרו לי ^^.

פורסם

צר לי אבל לא הבנתי את הקשר של מגבר לדאבל דין

וחוץ מזה אני שעה הסברתי לך למעלה למה אתה לא צריך מגבר של 6 ערוצים אבל אתה ממשיך להתעקש. אז למה באת לפי לבקש ייעוץ? כדי להתעקש וללכת עם הראש בקיר?

ואני מצטט:

למה 6 ערוצים?

אתה מגביר 3 אלמנטים (או 4 במידה ותחבר תסאב בגישור)

רמקולים קדמיים- אלמנט 1

סאבוופר אלמנט 2 (ברוב המקרים עובד בגישור ותופס 2 ערוצים)

זוג רמקולים אחוריים

- הגענו רק לשימוש ב4 ערוצים.

למרות שאתה מתעקש ש"הבנת", ואם היית מבין מה שרשמתי לך היית מבין שאתה מדבר פה רק שטויות

הבנתי שאני חייב 6 ערוצים בשביל קומפונט קדמי, רמקולים אחורים, דאבל דין וסאברוופר.

קומפוננט קדמי = ערוץ 1

רמקולים אחוריים = ערוץ 2

סאבוופר = ערוץ 3 (אלא אם תגשר אז זה יהיה גם ערוץ 4)

מה הקשר דאבל דין? מה הקשר 6 ערוצים?

JL Audio

פורסם

עדיף לקנות מגבר 4 ערוצים ומונובלוק.

מגבר 6 ערוצים יהיה יקר יותר ולא תמיד טוב יותר.

מבחינת החיבורים סט הקדמי(2 ערוצים) וסט האחורי (עוד 2 ערוצים)

סה״כ 4 ערוצים

והסאב מתחבר למונו.

*מונובלוק זה מגבר יעודי לסאב בעל ערוץ אחד בעוצמה חזקה.

פורסם

אוקי הבנתי אותכם, אז על איזה מגבר 4 ערוצים אתה תמליצו לי שיתאים וינצל כמו שצריך את המערכת שיש לי עכשיו?

פורסם

לא הבנתי איך אתם רוצים שהוא יחבר רמקולים קדמיים, אחוריים, וסאב על מגבר ארבע ערוצים?

רמקולים קדמיים תופסים ערוצים 1 ו2

רמקולים אחוריים תופסים ערוצים 3 ו4

סאב וופר תופס בגישור את ערוצים 5 ו 6

איך הגענו למצב שקומפוננט קדמי = ערוץ 1

רמקולים אחוריים = ערוץ 2

סאבוופר = ערוץ 3 ו4

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

BlaCk ChaoS זה בדיוק מה שאני נסיתי להבין אבל הם היו בטוחים בעצמם אז חשבתי כבר שאולי לא הבנתי נכון מה שהסבירו לי.

פורסם

הפסיקו לייצר אותו אז זה כבר לא עוזר לי, אם נגיד אני הולך על מגבר שעולה בסביבות 2000 שקל יד ראשונה או שניה מה הייתם ממליצים? (5 ערוצים)

• תוכן חדש...