Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב יש לי בעיה באוטו שכבר 3 "חשמלאים" לא הצליחו לפתור לי :(

האוטו משתגע לי... פעם הוא מניע לי ופעם לא מניע לי אשכרה מתי שהוא רוצה ואף אחד לא מצליח לפתור לי את הבעיה

נ.ב- בכל פעם שהאוטו לא מניע לי אז הוא לא נותן סטרטר בכלל ואז יש לי דרך עקיפה להניע את האוטו בעזרת כבל: אני לוקח את הכבל ומחבר אותו מצד אחד לצד האדום שבמצבר ואז נוגע בקצה השני של הכבל באיזה חוט כחול ואז הוא מניע לי (במצב שהמפתח מסובב עד בסוף)

=המצבר שלי טוב וזה לא בעיית מצבר=

חשמלאי אחד אמר לי שיש מצב שזה האזעקה הבעיה יש מצב?? יש לי מערכת אזעקה מקורית של בוש

תודה למומחים שיעזרו :)

פורסם
נ.ב- בכל פעם שהאוטו לא מניע לי אז הוא לא נותן סטרטר בכלל ואז יש לי דרך עקיפה להניע את האוטו בעזרת כבל: אני לוקח את הכבל ומחבר אותו מצד אחד לצד האדום שבמצבר ואז נוגע בקצה השני של הכבל באיזה חוט כחול ואז הוא מניע לי (במצב שהמפתח מסובב עד בסוף)

חשמלאי אחד אמר לי שיש מצב שזה האזעקה הבעיה יש מצב?? יש לי מערכת אזעקה מקורית של בוש

מה? :shock:

אני מציע לך להפסיק עם הקומבינה הזו שעלולה לגרום לנזק יקר וללכת לחשמלאי שמבין משהו וינסה לפתור את הבעייה שלב אחרי שלב. כן, לנתק את האזעקה (הלא מקורית, זה הותקן בארץ) ולבטל קודנית אם ישנה זה צעד ראשון ונכון, במיוחד בבעיות התנעה. אני גם מציע לך לנסות ולהחליף את מפתח הרכב למפתח החלופי שברשותך.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מה? :shock:

אני מציע לך להפסיק עם הקומבינה הזו שעלולה לגרום לנזק יקר וללכת לחשמלאי שמבין משהו וינסה לפתור את הבעייה שלב אחרי שלב. כן, לנתק את האזעקה (הלא מקורית, זה הותקן בארץ) ולבטל קודנית אם ישנה זה צעד ראשון ונכון, במיוחד בבעיות התנעה. אני גם מציע לך לנסות ולהחליף את מפתח הרכב למפתח החלופי שברשותך.

איתמר.

אתה צודק אבל כנראה שיש לנו באשדוד חשמלאים של שקל אף אחד לא מצליח לתקן לי...ואמרו לי שהאזעקה של הבוש היא מקורית של טויוטה,אבל לא משנה זה לא העניין עכשיו.הקודנית מנוטרלת לגמרי.ואין לי מפתח רזרבי.

כמה עולה בערך החלפת מערכת אזעקה באוטו?ומה הקשר מפתח אחר?מה הוא יעזור?

פורסם

1. היום חברות הביטוח לא דורשות התקנת אזעקה ככה שאתה יכול לנתק אותה כליל במידה והיא גורמת לצרה.

2. ייתכן שקיימת בעיה במפתח קרי האימובילייזר לא מזהה בצורה תקינה את המפתח.

ניסית לבדוק את הבעיה במוסך מורשה הייבואן של טויוטה ?

איזה כייף לי :)

פורסם
1. היום חברות הביטוח לא דורשות התקנת אזעקה ככה שאתה יכול לנתק אותה כליל במידה והיא גורמת לצרה.

2. ייתכן שקיימת בעיה במפתח קרי האימובילייזר לא מזהה בצורה תקינה את המפתח.

ניסית לבדוק את הבעיה במוסך מורשה הייבואן של טויוטה ?

כן אבל אם אני מנתק את האזעקה אז זה יבטל לי גם את הנעילה מרכזית והסגירת חלונות אוטומטית דרך השלט...לא?

והלכתי יום שישי למוסך מורשה הוא לא רצה לגעת באוטו כי הוא אומר שהאוטו אמנם טופל מיום היווסדו במוסך מורשה אבל רק עד 2009 והוא לא רוצה לקחת אחריות על הבעיה.

• תוכן חדש...