Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אולי אני אקנה גולף GTI שנת 2006-7 עם 90,000 ק"מ + -? זה עולה בערך 5000 ש"ח יותר מפולו... אתם חושבים שזה משתלם? עניין נוסף הוא שאני מפחד להיקבר עם GTI שנים עד שאני אצליח למכור ברגע שאני ארצה להחליף רכב / לעבור לחו"ל (דבר שאני מתכנן לעשות בעתיד הלא-רחוק)... שווה? או שעדיף לפתוח את הניילונים בעצמי?

פורסם

אולי אני אקנה גולף GTI שנת 2006-7 עם 90,000 ק"מ + -? זה עולה בערך 5000 ש"ח יותר מפולו... אתם חושבים שזה משתלם? עניין נוסף הוא שאני מפחד להיקבר עם GTI שנים עד שאני אצליח למכור ברגע שאני ארצה להחליף רכב / לעבור לחו"ל (דבר שאני מתכנן לעשות בעתיד הלא-רחוק)... שווה? או שעדיף לפתוח את הניילונים בעצמי?

מאד לא ברור מה אתה מחפש. מה הקשר בין הרכבים?

ברור שתוכל לרדת בשנתון לקנות רכב עם נתונים יותר טובים.

השאלה אם אתה מחפש רכב ספורטיבי עם עלויות אחזקה גבוהות יותר או רכב חדש, חסכוני ותחת אחריות?

פורסם

אני יודע שזו קפיצה די משמעותית, אבל אני חולם על GTI מגיל 12. השאלה העיקרית היא האם רכב עם קילומטרז' שכזה יהיה "בריא" מכאנית? האם אין כל מיני רעידות למיניהן או משהו שגורם לו להרגיש "ישן"? האם צריך להכין את הארנק להחלפה של חלק משמעותי כמו גיר או קלאצ'?

פורסם

אני יודע שזו קפיצה די משמעותית, אבל אני חולם על GTI מגיל 12. השאלה העיקרית היא האם רכב עם קילומטרז' שכזה יהיה "בריא" מכאנית? האם אין כל מיני רעידות למיניהן או משהו שגורם לו להרגיש "ישן"? האם צריך להכין את הארנק להחלפה של חלק משמעותי כמו גיר או קלאצ'?

כל השאלות שלך לא ניתן לענות עליהן. זה תלוי איך הרכב ננהג וטופל. בשביל זה לוקחים אותו לבדיקה לפני הקניה.

אתה צריך לזכור שלא מדובר ברכב חדש והוא לא תחת אחריות. כל העלויות הנלוות כמו ביטוח, דלק, טיפולים, צמיגים וכו' הן גבוהות משמעותית מאשר בפולו 1.4 באחריות.

לגבי עלויות שוטפות אתה יכול להסיק מסקנות מהפוסט הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=373672

פורסם

באמת אין לי בעיה עם עלויות תחזוקה גבוהות יחסית. הבעיה היא השוק למכירה - נניח שאני אקנה עכשיו גולף GTI שנת 2007 ואתחזק אותה כמו תינוקת - בלי להתקמצן על טיפולים וכו', כמה קשה יהיה לי למכור אותה בעוד כ 4 שנים? כי אחרי שארצה לעבור לחו"ל אני לא רוצה לחכות שנה+ כדי למכור אוטו, כלומר, אני לא רוצה שהאוטו ימנע ממני לטוס.

פורסם

1. כל מקרה לגופו, אך כעיקרון רכב בן 4-5 עם 90K ק"מ אמור להיות בסדר גמור מכאנית ולא לרעוד או להתפרק.

2. אף אחד לא יכול להתנבא מה יקרה למחירון בעוד 4 שנים. לפני 4 שנים מזדה 3 היתה נמכרת בקלות במחיר מחירון ...

פורסם

לא יודע אם חשבת על זה אבל אם וכאשר תעבור לחו"ל,

רוב הסיכויים ששם תוכל להגשים את חלום ה-GTI ביתר קלות.

ברוב המדינות (בעיקר האירופאיות) מחיר ה-GTI זול משמעותית מישראל.

לפעמים שווה לחכות קצת - למה שלא תחסוך עכשיו את הפרשי עלויות האחזקה,

וכך אולי תוכל להרשות לעצמך GTI חדשה אחרי שתעבור.

פורסם

חיפשתי לפני מספר חודשים רכבים עם ספורטיביים ועלתה בחכתי גולף GTI 2008 עם 45K, אחרי שקלול מטורף של כל הפרמטרים עד האגורה האחרונה בעזרת אבי שמתמחה בתחום החשבונאות הגענו להחלטה חד משמעית.

רכב חדש במחיר דומה יעלה הרבה פחות בסך האחזקה, וזאת אפילו לאחר חישוב ירידת הערך של רכב חדש, במקרה הנדון על הטבלא עמד פולו יאנג.

רכשתי את הפולו והיא אמורה להגיע אליי בימים הקרובים, מקווה שלא אתאכזב.

בהצלחה בהחלטה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

אם כבר אז המחיר של הפולו 1.4 דיי קרוב לפולו GTI משנתונים קודמים ולא לגולף.

ואם בזה עסקינן אז הפולו GTI הדור הקודם יותר מהנה מהחדשה ובטוח נוסעת יותר טוב .

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

אם תמצא GTI במצב טוב ושמור, ולא תזיק לו - די סביר שלא תרצה למכור אותו כל כך מהר. ואולי לא לעזוב לחו"ל...

וכמו שכבר אמרו: לפער בסוגים יש מחיר. בדרך כלל רכב מהנה ומענג יעלה יותר, אבל יש מחיר לאהבה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם
לא יודע אם חשבת על זה אבל אם וכאשר תעבור לחו"ל,

רוב הסיכויים ששם תוכל להגשים את חלום ה-GTI ביתר קלות.

ברוב המדינות (בעיקר האירופאיות) מחיר ה-GTI זול משמעותית מישראל.

לפעמים שווה לחכות קצת - למה שלא תחסוך עכשיו את הפרשי עלויות האחזקה,

וכך אולי תוכל להרשות לעצמך GTI חדשה אחרי שתעבור.

בהחלט חשבתי על זה ואני גם שוקל את זה. אני עובר לארה"ב, שם אני אוכל לקנות GTI מהחנות ב 24-29 אלף דולר, לשלם בתשלומים ולא בבוחטה אחת ולתחזק אותו בלי בעיה. אבל קשה לי לחכות כ"כ הרבה זמן :?.

• תוכן חדש...