Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתחילת השנה גיליתי שיש לי חור מאוד קטן ברדיאטור שגרם לנזילה מזערית. המוסכניק שלי הציע לי להמתין עד שהחור יגדל ותהיה שנזילה משמעותית יותר, בכל מקרה באותה השיחה המוסכניק התייעץ ואמר שהחלפת הרדיאטור תעלה בסביבות 1100 שקל.

שאלותי

1)האם הסכום הגיוני? מה הסכום המומלץ

2)האם עליי לקחת את האוטו למוסך מורשה של פיזו' כשאני יודע שהחלקים מקורים או שאפשר לסמוך על בעל מקצוע שמטפל ברדיאטורים?

3)אני מתגורר בקריות, יש למישהו המלצה על בעל מקצוע אמין?

4)האם כדאי לקחת רדיאטור מפירוקיה?

5)מצטער על כמות השאלות, מדובר ב-307 שנת ייצור 2002

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

לרוב ניתן לתקן (גש למכון רדיאטורים באיזור מגוריך) חורים קטנים עם נגישות טובה.

אם החור נמצא בחלק פלסטיק (דוד עליון או דוד תחתון), ניתן להחליף גם אותם (מכון רדיאטורים, כבר אמרתי ? :lol:)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

1) תלוי, האם מדובר ברדיאטור מקורי או חליפי? האם זה כולל עבודה ומע"מ? האם זה כולל החלפת נוזל קירור מקורי/חליפי?

כדי לקבל מושג לגבי עלות החלקים תהיה לקוח נבון ותעשה חיפוש בזירת החלפים כדי לקבל הצעות מחיר לחלקים מקוריים/חליפיים/מפירוק וכך תוכל להגיע למוסך אחרי שעשית שיעורי בית.

2) מספיק לפנות למכון רדיאטורים שמתמחה בתחום (למוסך מורשה מומלץ לפנות כאשר יש לך תקלה שצריכה אבחון מקצועי וידע בדגם הספציפי או כאשר אתה צריך לעשות טיפול מסובך שדורש כלים מיוחדים וספרות טכנית של היצרן).

3) בהחלט, מוסך אוטוסטרדה חיש אשר ממוקם בקרית ביאליק.

4) לא, מכיוון שאין לדעת כמה ק"מ הוא עבר ואיך השתמשו בו (נוזל קירור מקורי או מי ברז). במידה וההפרש במחיר לא גדול אני ממליץ להתעקש על רדיאטור מקורי. רדיאטור, בניגוד לדוגמא למצתים/פילטרים וכו', הוא רכיב שמחליפים פעם בהרבה שנים (בד"כ מחזיק כעשור) ולכן מומלץ "לא להתקמצן" ולהשקיע בחלק איכותי.

5) אין לך על מה להצטער, בשביל זה אנחנו פה. תחזור בהקדם עם עדכונים מהשטח ואל תשכח לפרסם חוות דעת מפורטת על המוסך שבחרת לטפל בו (כמה עלה, איך היה השירות, האם לדעתך המוסך מקצועי וכו') בפורום חוות דעת.

פורסם

בוקר טוב,

תודה על העזרה.

אני ממתין להצעת מחיר מהמוסך.

בנוסף קבלתי הצעת מחיר רק על הרדיאטור עצמו בלי עבודה בעלות של 600 שקלים גם למקורי וגם ללא מקורי.

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

• תוכן חדש...