Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבריולה ורואדסטר זה 2 דברים שונים.

רוב המכוניות שצוינו הן רואדסטר. לא קבריולה.

קבריולה היא גרסה פתוחה לרכב עם גג סגור.

הרואדסטר תוכננה מראש כרכב פתוח (דו מושבי).

לא הבנתי אם אתה מתלבט בין קניית 10 מכוניות שברולט קאווליאר קבריולה, או Z4 אחת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תגיד לי מאיפה אני קונה אחת כזו ,מחר אני קונה ! :lol:

ITS A CADILLAC ,NOT GOOD ENOUTH BABY ?:wink:

לעניינו,לא משנה לי מספר המקומות לכן שתי הדוגמאות שנתת לעיל באות בחשבון.

היום חבר שלי בעל 307CC יתן לי לנהוג עליה ,אני אחזור עם ההתרשמות.

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אוקי נהגתי על ה 307CC ,אפשר לומר שאהבתי אבל חבר שלי שהוא בעל הרכב אמר לי שיש לה המון בעיות ולא קל להחזיק אותה.

איזה עוד אפשרויות יש לי לנסות ?

פורסם

קשת המחירים שנתת היא מעט בעייתית וגם הסקלה של הרכבים שציינת (לפחות לדעתי), ואני אסביר:

מי שיכול להרשות לעצמו 200K לקניית רכב, זה אומר (שוב לדעתי), בד"כ לא מסתכל על צריכת דלק או על עלויות אחזקה אפילו גבוהות מרכבים כמו קורבט או מוסטנג, להבדיל מי שקונה רכב ב- 50-80K, (כמו 206CC שהזכרת בהתחלה שמעבר לרכב פתוח אין קשר בינה לבין קורבט לצורך העניין) כן עושה חשבון לעלויות האחזקה של הרכב.

הצרפתיות באופן כללי עדיפות פחות, למרות הנוחות הידועה שלהן, אבל נושא האמינות, מה לעשות, בעייתי ברכבים האלה (וייסלחו לי חובבי הצרפתיות).

הקורבט והמוסטנג (ואני אישית הייתי מעדיף את הקורבט מבין שניהם), הייתי פחות מעדיף גם כי הן מאוד יקרות לאחזקה גם מבחינה מכנית, וגם צריכת דלק, והן גם נמצאות בסקאלה הגבוהה של התקציב שציינת.

אגב, לדעתי למודלים הישנים של הקורבט, עד 79, יש המון קסם, אבל הם כבר ישנים מדי ולא מתיאמים לשימוש יומיומי וטכנולוגיה ישנה (ומן הסתם לא על המודלים האלה דיברת)

Z3 רכב לפי מה שיצא לי לשמוע (לא מניסיון), יהיה קשה מאוד למצוא רכב שמור ולא "קרוע". מעבר לזה, בכל אופן הרכב כבר מתחיל להתיישן.

אאודי TT יכולה להיות בחירה לא רעה בכלל. יצא לי לנהוג ברכב כזה כמה פעמים. רכב (גרמני) פשוט יפהפה בעל עיצוב קרוב למושלם בכל המודלים, דבר שיאפשר לך לבחור גם קשת של מודלים וגמישות במחיר/עלות רכישה, משדר יוקרה, ביצועים יפים מאוד ואחזקה סבירה יחסית, עדיפה לטעמי על ה-Z3 או 4. את צריכת הדלק אני לא מכיר.

שווה אולי לבדוק גם את הלקסוס, מפוארת מאוד, אבל אני לא מכיר את המחירים.

פורסם

כן, אם השרשור רציני אז יש שתי אופציות שלדעתי לא הוזכרו - MX5 ואלפא ספיידר חדשות ככל האפשר בתקציב.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

MX5 את האמת תמיד אמרו לי עליה שהיא כמו נייר על הכביש , שמאבדים איתה שליטה מהר מדי ,לא בדקתי את זה בעצמי.

לגבי האלפא רכב מאוד יפה בעיני אני אבדוק לגבי שאר הדברים,חוץ מה TT והאלפא יש עוד המלצות חיוניות כרגע ?

את המימון לרכב אני מקבל חד פעמי ,את הרכב אני מחזיק בעצמי ולכן אני שוקל את הוצאות הביטוח אחזקה והדלק גם.

פורסם
MX5 את האמת תמיד אמרו לי עליה שהיא כמו נייר על הכביש , שמאבדים איתה שליטה מהר מדי ,לא בדקתי את זה בעצמי.

לגבי האלפא רכב מאוד יפה בעיני אני אבדוק לגבי שאר הדברים,חוץ מה TT והאלפא יש עוד המלצות חיוניות כרגע ?

את המימון לרכב אני מקבל חד פעמי ,את הרכב אני מחזיק בעצמי ולכן אני שוקל את הוצאות הביטוח אחזקה והדלק גם.

קודם כל, חברים פה עושים קצת צחוק, קח את זה עם חיוך כי באמת העלאת הודעה קצת לא רצינית עם "חסכונית בדלק" וכתבת מוסטאנג ועוד כל מיני יציאות. אבל בסך הכל, רוב העונים פה היו רוצים להיות במקומך עם תקציב של 200 אלף שזה הרבה מאוד לרכב יד שניה. מצטרף להמלצות לגבי הMX5. זה לא שמאבדים בה שליטה, אלא נהנים לנהוג בה ולומדים לשלוט נכון באוטו. מכונית נהדרת, ספורטיבית ולא יקרה. אם תצליח למצוא S2000 אל תהסס. לטעמי המכונית הכי כייפית שהביאו לפה. אודי TT גם מאוד מהנה לנהיגה ויש לה פוזה סוף. כמובן אל תשכח את המיני קופר S. הפיז'ו CC נכנסת 4 פעמים בתקציב שהצגת. אגב אל תשכח לקח בחשבון שאלה מכוניות לזוג, במידה ואתה מתכנן בקרוב ילדים.

פורסם

אני אנסה להשיג סיבוב על ה TT ממישהו שאני מכיר ,אני מאוד התלהבתי מהאלפא ספיידר ,יש המלצות על הרכב הזה ?

פורסם

לא הצלחתי להשיג סיבוב על ה - TT עדיין,אני חוזר ושואל האם אלפא ספיידר הוא אוטו מומלץ ?

פורסם

אלפא ספיידר נדירה מאוד והיית יקרה מאוד כחדשה. מניח שעלויות התחזוקה בהתאם, אם בכלל תמצא אחת במצב טוב...

אם לא תנתק בקרת יציבות במיאטה NC, לא תהיה לך שום בעיה של איבוד אחיזה. מבחינת הוצאות אחזקה היא ככל הנראה תהיה הזולה ביותר כאן, למעט מכוניות כמו ה-206CC.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אוקיי תודה,אני חושב שעד שאני לא ארגיש את ה TT לא תהיה לי החלטה .

• תוכן חדש...