Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה במכירת רכב ללא טסט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ברשותי רכב ישן שאני מנסה להפטר ממנו, אתמול בא אליי מישהו וביקש לקנות אותו ב2000 שקל AS IS. והוא יעשה לו טסט ולאחר מכן נעביר בעלות.

השאלה שלי היא כזאת - באם אנחנו חותמים על זכרון דברים, על איזה סעיפים יש לשים לב?

תודה מראש

פורסם

כן הקטע שאין לרכב כרגע טסט (נגמר לפני חודש) ולי אין כוח להתעסק עם העברת הרכב טסט.

הבן אדם מתחייב להעביר את הרכב טסט. לגבי הכסף אני לא דואג כי הוא משלם ברגע המסירה של הרכב.

השאלה שלי אם לזיכרון דברים יש בכלל איזה תוקף משפטי? במקרה והוא יבצע עברות תנועה.

פורסם

אתה יכול להסתבך יופי יופי ואחר כך תוכיח שאין לך אחות.

אם תטפל קבוע אצל אותו מוסכניק, יגיע השלב שהוא יפסיק לעבוד עליך וסתם יהיה יקרן...
פורסם

עדכון:

דיברתי כרגע עם משרד הרישוי ומסתבר שבאמת אפשר להעביר בעלות עד שלושה חודשים אחרי שנגמר הטסט.

אני אחכה כבר למחר.

תודה לכל העצות.

פורסם

אפשר להעביר בעלות גם לרכב שהוא 10 שנים בלי טסט.

עד 3 חודשים כנראה אפשר בדואר כרגיל (מנסים ורואים.)

יותר מזה רק במשרד הרישוי, הקונה חותם שהוא יודע שהרכב בלי טסט.

בשום אופן לא לתת לקונה את המפתחות ו/או את הרכב לפני ש:

1. הועברה בעלות

2. שילם את מלוא הסכום. ספור את הכסף מייד כשהוא מסתכל כדי שלא יהיו אי הבנות.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

הכסף פה לא כל כך משנה, הבן אדם כבר שילם.

אני פשוט מנסה להפטר מהרכב (רק 2000 שקל), כי לי אין כוח להתעסק איתו ולגרור ולא משנה מה לעשות...

זה כמו גריטה בשבילי (רק שגריטה אני לא יכול לעשות כי הרכב בן 15)

הפחד שלי זה שברגע שהרכב יהיה ברשותו, שאם במקרה והוא יעשה עברות תנועה, אז אני אני אהיה האשם.

אבל כל זה נפתר נלך מחר לדואר נעביר בעלות ורק אז הוא יקבל את המפתחות.

פורסם

אם כבר אתם במשרד הרישוי אתה יכול להציע למוכר לשלם כמה עשרות שקלים ולהפיק אישור תנועה זמני ל48 שעות.

יאפשר לו לקחת את הרכב למוסך באופן חוקי. (רק שיעשה גם ביטוח)

לחלופין הוא יכול להביא גרר.

לחלופין הוא יכול לבקש מהמוסך שלו שיבואו לקחת את הרכב עם לוחיות "במבחן".

לחלופין הוא יכול להסתכן ולנסוע בלי טסט.

ברגע שהועברה בעלות זו כבר בעיה שלו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

• תוכן חדש...