Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5223 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפעמים אני רוצה קצת יותר כוח בעקיפות וכ'ו אבל מתי שאני עובר בעקיפה עם קיקדאון את המהירות של ה110 האוטו בקושי זז השאלה אם אני יכול להעביר ל L , S בלי שהגיר יידפק?

תודה לעוזרים :)

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כן אתה יכול ואין סיבה שידפוק את הגיר הרי למה יש את ההילוכים שמה?

אתה יכול גם בלי אותם הילוכים כיזה לא משנה משהו מיוחד שאתה נותן "קיק דאון" הרי האוטו מתאמץ אותו דבר לכן אין משהו מיוחד אם אתה מותח את הרגל בS או בD.

פורסם

בתיבות אוטומיטית יש בלאי מואץ כאשר מחליפים הילוכים בזמן נסיעה..

תנסה לשמור את זה רק למצבים קריטיים שזה באמת נחוץ.

פורסם

תעשה LSD והכול יהיה בסדר.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
בתיבות אוטומיטית יש בלאי מואץ כאשר מחליפים הילוכים בזמן נסיעה..

תנסה לשמור את זה רק למצבים קריטיים שזה באמת נחוץ.

בלאי תמיד יהיה,התיבה שמה כדי שהוא ישתמש בה.

פורסם
תעשה LSD והכול יהיה בסדר.

אהה מותר להעביר מ L ל S ואז ל D? (בזמן נסיעה בלי שידפוק את הגיר)

מותר, בטח מותר... :roflmao:

פורסם

אתם מזה טועים, אל תעשה את זה! אלה אם יש לך כמה אלפים לגיר.

אני לא יודע בידיוק מה זה LSD וכל האותיות האלה, אבל זה שווה ערך למספרים.

אצלי בגירים נגיד יש D -3-2-1.

כל אחד מהם זה הילוך (D זה 4 הילוך אחרון), ושאתה שם על מספר מסויים, נגיד 2, אז הרכב לא עובר הילוך שני גם אם תגיע למנתק.

ברגע שאתה מוריד הילוכים, אז אתה נגיד היית על 100 בהילוך 4, והמקסימום של הילוך 3, זה 120, אתה תוריד ל3 זה יצא כמו קיק דאון.

אבל אם לדוגמא תיהיה על 140, ותוריד להילוך 3 (מגבלה כמו מקודם 120), אז אתה תאמץ את הגיר ואת המנוע, וזה מסוכן מאוד, וגם יכול לגרום לאיבוד שליטה.

אתם פה אומרים לו שיעשה כאילו כלום, לא חשבתם לרגע שהוא לא מבין בזה כלום, והוא יכול בטעות להוריד מ4 ל2 במהירות גבוהה, וע"י כך לגמור את הגיר\מנוע\לאבד שליטה?

(לא יודע אם הגיר יתן לו להכניס, לא ניסיתי עוד, לא ינסה, יש מתנדבים?)

עוד משהו חשוב, אם הגיר לא מוריד לך לקיק דאון בעת פול-גז, אז או שהגיר לא יכול לתת לך אותו בגלל היחס והכל, או שהגיר שלך נדפק והוא צריך כיוון.

פורסם
אתם מזה טועים, אל תעשה את זה! אלה אם יש לך כמה אלפים לגיר.

אני לא יודע בידיוק מה זה LSD וכל האותיות האלה, אבל זה שווה ערך למספרים.

אצלי בגירים נגיד יש D -3-2-1.

כל אחד מהם זה הילוך (D זה 4 הילוך אחרון), ושאתה שם על מספר מסויים, נגיד 2, אז הרכב לא עובר הילוך שני גם אם תגיע למנתק.

ברגע שאתה מוריד הילוכים, אז אתה נגיד היית על 100 בהילוך 4, והמקסימום של הילוך 3, זה 120, אתה תוריד ל3 זה יצא כמו קיק דאון.

אבל אם לדוגמא תיהיה על 140, ותוריד להילוך 3 (מגבלה כמו מקודם 120), אז אתה תאמץ את הגיר ואת המנוע, וזה מסוכן מאוד, וגם יכול לגרום לאיבוד שליטה.

אתם פה אומרים לו שיעשה כאילו כלום, לא חשבתם לרגע שהוא לא מבין בזה כלום, והוא יכול בטעות להוריד מ4 ל2 במהירות גבוהה, וע"י כך לגמור את הגיר\מנוע\לאבד שליטה?

(לא יודע אם הגיר יתן לו להכניס, לא ניסיתי עוד, לא ינסה, יש מתנדבים?)

עוד משהו חשוב, אם הגיר לא מוריד לך לקיק דאון בעת פול-גז, אז או שהגיר לא יכול לתת לך אותו בגלל היחס והכל, או שהגיר שלך נדפק והוא צריך כיוון.

3cd8a33a.png?1306264975

אוי לא! רק שלא יוריד מהילוך רביעי לשני כי אחרת בשניה אחת הגיר הולך וזה מיליון שקל זה קרה לדוד של אחותי באינטרנט אז על תעשה את זה :roll:

איזה שטויות אתה מדבר תגיד לי קיבלת רשות מאמא להפיץ שטויות באינטרנט?!

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם
יצאת חסה,גם אם הוא יוריד מ4 ל2 והמהירות לא תיהיה מתאימה להילוך הגיר פשוט לא יוריד הילוך,נקודה.

לא ניסיתי על המכוניות שלי, במקרה ואין הגנה, אני לא רוצה שיקרה לו משהו ואז יפלו לו במכה כמה אלפים מהכיס.

(לך תדע אולי אין הגנה ברכב שלו.)

נסעתי עם בנאדם (במקרה היה לו קוואליר 2003 סוסה לא קטנה!), כאב לי הלב לראות איך הוא קורע אותה, הוא הוריד הילוכים (בלם עם הגיר) כדי להאט לפני רמזור (בחיים לא ראיתי דרגה כזאת של נהיגה אגרסיבית), והסלד קפץ גם ל7K סלד (הקו האדום באמרקיאיות הישנות), זה שוחט את כל החלקים ברכב, ותגידו מה שאתם רוצים.

היום כולה רועשת ומקרטעת, באמת כאב לב.

בכל אופן, זה גיר אוטומט, לעשות את העבודה ידנית ולא לפי איך שהוא מכוון\מתוכנן, זה הורס אותו.

• תוכן חדש...