Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ממש היום אני מתקין את המערכת בע"ה, כבר העברתי חוטים והכל.

רציתי להגביר את הרמקולים ( MOREL morel ovation 6 140 RMS) בעזרת המגבר JBL 1004.

אני רוצה להגביר את הרמקולים בעזרת גישור, והסתכלתי פה עכשיו בכמה שרשורים וראיתי , שעוצמת הגישור של המגבר הוא: 280 RMS.

אני לאי יודע למה, אבל משום מה חשבתי שבגישור הוא מוציא: 150 ....

בכל מקרה: האם מסוכן לגשר את הרמקולים?

בהנה שהגיין עומד על 75 אחו+- מהעוצמה.

תודה.

פורסם
לא מומלץ לגשר ערוצים לסט הקדמי כי אתה מוריד את האיכות.

דבר שני שים לב שהגיין הוא לא ווליום.

בקיצור: אני מבין ממך ש100רמס יגביר את הרמקול בצורה מספיק אפקטיבית למרות שהוא 140?

מצטער אם השאלה הזו נשאלה בעבר, פשוט אני קצת קצת מבולבל.. :{

וכשהתכונתי לגין התכוונתי ל"עוצמה" של מגבר, ולא הווליום של הרדיו דיסק כמובן.

פורסם
104 RMS בהחלט יספיקו לנצל את הסט הזה כמו שצריך,אין צורך בגישור.

בהצלחה.

תודה :

ניצול שרשור: אם כבר פתחתי.. ואתם פה גם בשעות הזויות. ( כל הכבוד, מעריך את זה מאוד. )

לגבי פיצול + ... שזו החששה היותר גדולה שלי:

בהנחה שאני לא משתמש בקופסת פיצול, הכבל עצמו הוא 4 G, זה לא סרט להתחיל להלחים כבל + עבה כזה..? ומתפצל?

(משתמש בשני מגברים)

חיפשתי טיפה באנטרנט קופסת פיצול של 4G ל 4G ולא מצאתי...

שוב תודה!

פורסם

4G יהיה לך קשה "לגשר" בין שני מגברים,ממליץ ללכת לחנות אודיו שמכבדת את עצמה ולקנות מפצל מתח לפלוס (ממליץ על SOUND QUEST,כניסה של 2G ויציאות של 4G לעוד מגברים במידה ותהיה רעב,התענוג עולה סביבות ה 150-200 ש"ח.

Scan Speak

• תוכן חדש...