Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדריך לנהג החדש?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5242 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני נהג יחסית חדש ואני לא ממש מבין בתחום המכונאות ואני כל הזמן נתקל בפורומים שונים במלא דברים שצריך לעשות

לרכב (שמנים שצריך לשם,ניקיונות מיוחדים ,טיפולים ועוד ועוד ) אז רציתי לשאול האם יש איזה מדריך שמרכז את כל זה...?

תודה

פורסם

יש לך רכב צמוד שאתה נוהג בו ביום יום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לך פה מאמרים ומדריכים שונים שאתה יכול ללמוד מהם המון:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=206183

אם אתה מחפש משהו ספציפי אתה מוזמן להריץ חיפוש בפורום או בגוגל

שמנים וטיפולים, תן למוכניק לעשות ותלמד ממנו, תתעניין ותשאל , ככה לומדים.

Miata ND2

פורסם

1. לבדוק לחץ אויר בצמיגים.

2. לבדק את מפלס שמן המנוע, ונוזל הקרור.

3. שמן הגה.

4. נוזל בלמים.

5. ניקיון הרכב פנים וחוץ ניתן למצא שירשורים בפורום עם המלצה למוצרים אשר נוסו על ידי חברי הפורום,

על רכבם הפרטי.

כדאי לרכוש ג'ילדה, ווקס, שמפו לרכב, ריחנית וספריי לדש.

אם החלטת לקחת מוצר שטרם נוסה בפורוםכדאי לבדוק אותו במקום נסתר טרם השימוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

עם הזמן תלמד אל תדאג, גם אני הייתי ככה בתהחלה .

אבא שלי עשה לי סטאג' כמה שחפר לי זה משתלם רצח חחח....

והיום שאני שואל אותו משהו הוא מתעצבן לימדתי אותך 40 פעם:-P

• תוכן חדש...