Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול בדקתי יונדאי גטס 2006, מנוע 1.4, 83 אלף ק"מ, יד 3. רק פרטי (לא ליסינג)

האוטו הזה עוד לא עשה טיפול טיימינג.

jz5qyyz3tzzy.jpg

הבחור שעשה י את הבדיקה המליץ לי על האוטו, כך גם אחד אחר מאותו מוסך בדיקה שהראיתי לו את הדף, אמר לי תגובה חיובית על האוטו.

אבא שלי הלך לחבר במוסך פרטי שלו, הוא לא המליץ לי על האוטו בגלל הסעיף "העברת כח" ששם ניתן לראות שזה לא תקין והוא טוען שזה דורש בקרוב החלפת גיר.

מה דעתכם על הסעיף הזה, ובכלל?

תודה רבה, אשמח לייעוץ ולתגובות .. =]

פורסם

הבדיקה הזו כל כך נקייה עד שנראה כאילו שפכו עליה אקונומיקה. וודא מי המוכר שעומד מולך ושאתה לא נופל לאיזו קומבינה של סוחר רכב ממולח.

בכל דו"ח בדיקה מופיעות ההערות האלה והחבר של אביך נשמע די חובבן אם זה הסעיף שבגינו הוא פוסל את הרכב. הייתי יותר מוטרד מנושא משאבת המים הנוזלת, אך מאחר והרכב מעולם לא עבר טיימינג הייתי מטפל בזה באותה ההזדמנות.

אם הרכב באמת כה מושלם הייתי מתקזז עם המוכר על עלות הטיימינג ומשאבת המים ורוכש אותו.

שיהיה בהצלחה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אין מצב שזה פעולה של סוחר, כי זה אוטו של בחורה שבקושי מכירה את ירושלים, שגרה כל חייה בעכו, ואת המוסך הזה אני בחרתי ברגע האחרון שהיינו בקרבת מקום.

אז מה דעתך על סעיף העברת הכח? זה באמת יכול להיות החלפת גיר בקרוב?

המחירון של האוטו הוא 32 אלף.. הצלחתי להוריד אותה ל28 אלף.. שקל מזה אני לא מצליח להוריד אותה, אבל זה מספיק קיזוז במחיר, לא?

פורסם

אין שום דרך לבדוק את מצב הגיר מלבד פירוקו מהרכב ופתיחתו. מה שמכוני בדיקה רושמים זה כסת"ח קבוע ונועד להסיר מעצמם אחריות במקרה שהגיר ימות למחרת בבוקר.

אם הרכב נראה שמור ומטופל ומרגיש טוב על הכביש לא הייתי מוטרד מהסעיף הזה. אם בזמן נסיעת מבחן הרגשת כל מיני תחשות מוזרות כמו בעיטות מהגיר, נסיעה לא חלקה או סל"ד גבוה מדי בכל מיני מצבים או אז כנראה שיש בעייה בגיר שתיקונה עלול להיות יקר.

בשורה התחתונה - אם הרכב מוצא חן בעיניך ואתה בטוח ב 100% שהמוכר אמין ושאין מצב שמדובר בקומבינה נראה שמצאת רכב מצויין. תתחדש.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה, רק מעניין מה העניין של המוסך של של אבא שלי שהוא אמר לו דבר כזה? יש לכם מושג אם יש טיפה אמת בדבריו?

פורסם

מחירון של האוטו הוא 32 אלף.. לאחר דיבורים הצלחתי להוריד ל 28 אלף.. מחיר סביר או שצריך להוריד עוד?

צריך להחליף שמן גיר, ולעשות טיפול טיימינג גדול, ושטויות כמו החלפת מראה

• תוכן חדש...