Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5265 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני גר בצפון הארץ , ואני מבלה על הקו מנרה---> קרית שמונה ---> רמת הגולן

מה שאומר שאני עולה ויורד מההר לעמק וההיפך.

כיום אני מתנייד עם פג'ו 205 , 1400 ידנית. ממוצע צריכה 1:13.5 , מרגישה טוב בעליות ונוסעת היטב.

אבל - לא נוחה , מקרקשת מכל כיוון, פלסטיקה חצי מפורקת , ונוזלת ברדיאטור חימום (בחורף עכשיו - אני סובל).

בנוסף לנסיעות הנ"ל אני נוסע למרכז אחת לחודש לערך , ובנסיעה הזו אני בעיקר מרגיש את אי הנוחות.

הגיע הזמן להשתדרג ,לצורך העניין יש 30 אלף שח.

 

מחשבותי נודדות בכיוון פג'ו 206 (אני אוהב את הפג'ו שלי וגם מכיר מוסך שעליו אני סומך בעיניים עצומות ומתמחה בפג'ו רנו וסיטרואן)

או פולקסוואגן פולו (הגרמניה קורצת לי , ואני מוכן להדרים תל אביב לרון לישור קו ואף לטיפולים שוטפים)

בנוגע לפולו - ראיתי אחת שנת 2001 , 1400 16V , יד ראשונה , 160 אלף קילומטר . עדיין לא לקחתי אותה לבדיקה , אבל האם עלי לבדוק משהו ספציפי ? לשים דגשים לבעיות ידועות ?

 

האם יש לכם עצות - ממה להיזהר בכל אחד מהנ"ל ? או אולי אלטרנטיבה ?

 

תודה

ניר

פורסם

חוץ מ206 ופולו יש גם את פונטו ספייס במיוחד דגם ELX בעל 80 כ"ס,דגם נוסף הוא הגטס במתיחת פנים ב2006 בוצעה לך יש באזור 97 כ"ס כך שעם גיר ידני יתקבל רכב זריז,תימנע מגרסת GLF.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

×
×
  • תוכן חדש...