Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במידה ומישהו עובד במקום כלשהו ונותן הודעה מוקדמת כדין על התפטרות פחות משבוע לפני שהוא סוגר שם שנה, האם הוא יהיה זכאי לדמי הבראה?

הרי הוא חייב לתת למעסיק קצת פחות מחודש בימי עבודה לפי חוק, אז יצא שהוא יעבוד בפועל יותר משנה במקום (כולל ימי ההודעה המוקדמת), אז מגיעים לעובד דמי הבראה לפי חוק, לא?

מצד שני, מה קורה במצב שבו המעביד אומר "עזוב אותך, לך הביתה, אני לא צריך את הימים האלה"? אז במועד מתן הודעת ההתפטרות יוצא שטרם עברה שנה, האם במקרה כזה עדיין קיימת זכאות לדמי הבראה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

החוק אומר שאם עבדת כ11 חודשים המקום מחוייב לתת לך פיצויים כחוק. אני עבדתי כ11 חודשים ושבוע ברשת גדולה והביאו את הפיצויים ללא בעיות מיוחדות, רק ביקשו טופס ניהול חשבון ועוד כמה שטויות.

נ.ב

עד כמה שזכור לי המקום צריך לפטר אותך ואם אתה מתפטר אתה לא מקבל פיצויים. תקנו אותי אם אני טועה.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

כל זמן שאתה.עובד אתה זכאי לכל הזכויות כולל דמי הבראה. אם הודעת על עזיבה אתה עדיין עובד ולכן זכאי.

אם המעביד אומר לך ללכת מיד הוא עדיין יהיה חייב לתת לך את ההודעה המוקדמת ולכן גם תהיה זכאי (אם יסרב לך להסתדרות והם יתבעו אותו בטענה שהמטרה שלו היתה להתחמק מתשלום דמי הבראה. טענה כזו תתקבל בבית הדין לעבודה).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...