Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

חדש בפורום ובקניית מכוניות בכלל.

שוקל לקנות פג'ו 107 מהיבואן.

הרכב מגיע עם צמיג 155 / 65

R 14

היבואן מציע גאנט 14 מ"מגנזיום" ב3000 ש"ח בערך (נראה לי מוגזם).

נניח שאקנה את הרכב ואקנה בחוץ בנפרד גאנטים:

1. יש מגבלה מסויימת שקשורה לרוחב הצמיג הספציפי של ה107?- במידה ואני לא רוצה להחליף צמיגים.

גאנט וחנות/ מוסך מומלצים ( אם אשאר עם צמיגים המקוריים ) באזור המרכז- מישהו יכול להמליץ?

2.אם אני רוצה לרדת בחתך ולעבור לג'אנט 15. האם חוקי? ואז איזה צמיג קיים בשוק? בניגוד למה שמקובל אני לא רוצה לעלות ברוחב לטובת אחיזה (או דאווין) אלא להישאר "דק" לטובת חיססכון בדלק.

3. אם מחליפים גם ג'אנט ל15 (וגם צמיג) כמה בערך יעלה סיפור כזה יש המלצות מסויימות:shock: ? האם אפשר לקבל זיכוי על הצמיגים המקוריים? ומה עושים אם זה שאני בכל זאת חייב לנסע איתם למוסך לצורך החלפה (הם כבר לא ממש "חדשים" :) )

תודה מראש לכולם

איתן

פורסם
שלום לכולם.

חדש בפורום ובקניית מכוניות בכלל.

שוקל לקנות פג'ו 107 מהיבואן.

הרכב מגיע עם צמיג 155 / 65

R 14

היבואן מציע גאנט 14 מ"מגנזיום" ב3000 ש"ח בערך (נראה לי מוגזם).

נניח שאקנה את הרכב ואקנה בחוץ בנפרד גאנטים:

1. יש מגבלה מסויימת שקשורה לרוחב הצמיג הספציפי של ה107?- במידה ואני לא רוצה להחליף צמיגים.

גאנט וחנות/ מוסך מומלצים ( אם אשאר עם צמיגים המקוריים ) באזור המרכז- מישהו יכול להמליץ?

2.אם אני רוצה לרדת בחתך ולעבור לג'אנט 15. האם חוקי? ואז איזה צמיג קיים בשוק? בניגוד למה שמקובל אני לא רוצה לעלות ברוחב לטובת אחיזה (או דאווין) אלא להישאר "דק" לטובת חיססכון בדלק.

3. אם מחליפים גם ג'אנט ל15 (וגם צמיג) כמה בערך יעלה סיפור כזה יש המלצות מסויימות:shock: ? האם אפשר לקבל זיכוי על הצמיגים המקוריים? ומה עושים אם זה שאני בכל זאת חייב לנסע איתם למוסך לצורך החלפה (הם כבר לא ממש "חדשים" :) )

תודה מראש לכולם

איתן

תמיד אפשר לשנות את רוחב וקוטר הג'אנט\צמיג.

יש פה בחור בשם ליאור שעשה זאת על ה-C1 שלו והתוצאה מדהימה!

אבל שוב הרחבה שכזו גוררת הרבה דברים שצריך לבדוק כגון צריכת דלק, זיוף בקילומטרז\מהירות, ועוד...

כמובן שהעלות היא בהתאם מכיוון בנוסף לג'אנט יש צורך בהחלפת 4 הצמיגים(וחבל הם חדשים) וניסיון בשינוי הקוטר ברישיון רכב שמבירור שלי הפרוצדורה לא קלה.

אני החלפתי לפני כשבועיים לג'אנטים על ה-107 שלי, ונשארתי עם אותם הצמיגים. התוצאה יפה, אחלה ג'אנטים והם נותנים אפקט של גלגל גדול יותר ואולי רחב יותר (ויזואלית).

hmzlqsdejp5fv4pnanmb.png

אין צורך בחתימה....

פורסם

תודה. נראה באמת טוב.

אז אם אלו הצמיגים המקוריים: איך מגדירים את הג'אנט?

אפשר לשאול כמה עלו ואיפה קנית?

פורסם
תודה. נראה באמת טוב.

אז אם אלו הצמיגים המקוריים: איך מגדירים את הג'אנט?

אפשר לשאול כמה עלו ואיפה קנית?

את הג'אנט מגדירים ע"פ מידת הצמיגים. אתה צריך 5.5/14

בנוגע למחיר תשאל את אביתר מג.מ. פורטל ממש בתגובה מעלינו בנוגע למחיר.

הם יושבים בהרצליה ובת"א.

אין צורך בחתימה....

• תוכן חדש...