Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני חדש פה, ואשמח לעזרה בנושא הבא:

במשפחתי אנו מחזיקים ברכב מסוג שברולט קוואליר שנת 96.

אנו דווקא מאוד מרוצים מהרכב, אך יש דבר אחד המפריע בעין-מגני השמש מעל הנהג ומעל הנוסע. הבד שלהם קרוע, והחומר ממנו הם עשויים-קרטון מתקפל בקלות. בקיצור-זה פשוט נראה רע.

אני לא יכול לצרף לינק-אבל זה נקרא באנגלית Chevrolet CAVALIER SUNVISOR

היכן ניתן להשיג מגנים כאלה חדשים? אין יותר מידי כאלה באייבי, ואלה שכבר קיימים לא שולחים לישראל.

אם קשה להשיג, האם ניתן להשתמש במגנים מדגמים יותר חדשים של שברולט קוואליר? האם ההרכבה מסובכת?

אין לי יותר מידי ניסיון בדברים האלה. אשמח לעזרה בנושא.

תודה!

פורסם

אני בזמנו שחידשתי בפונטיאק שלי את הריפוד בגג, הרפד חידש לי את המגני שמש שגם היה להם את הבעיה שאתה מתאר.

ממליץ לך לקפוץ לרפד טוב שיסדר לך את זה מחדש, או לסירוגין תחפש בפירוקיות רכבים אולי תמצא כאלו במצב יותר טוב משלך.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

• תוכן חדש...