Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש. אני יכול לבחור בין פוקוס טורר החדשה (סטיישן) ויונדאי i35 לבין רנו פלואנס.

היום התרשמתי לחיוב מהפוקוס ולשלילה קצת מהיונדאי.

אני עומד להיות אבא לתאומים וזה נראה לי השיקול הכי עיקרי לבחירת הרכב.

האם בפורד אוכל למקם עגלת תאומים בקלות?

ומה לגבי המושב האחורי? הוא נראה לי היום קצת קטן ולא מרווח דיו לזוג תאומים ואולי גם אדם מבוגר נוסף שישב לידם.

אשמח לדעות בנושא.

תודה

עודד

פורסם
היי,

אני צריך לבחור רכב ליסינג חדש. אני יכול לבחור בין פוקוס טורר החדשה (סטיישן) ויונדאי i35 לבין רנו פלואנס.

היום התרשמתי לחיוב מהפוקוס ולשלילה קצת מהיונדאי.

אני עומד להיות אבא לתאומים וזה נראה לי השיקול הכי עיקרי לבחירת הרכב.

האם בפורד אוכל למקם עגלת תאומים בקלות?

ומה לגבי המושב האחורי? הוא נראה לי היום קצת קטן ולא מרווח דיו לזוג תאומים ואולי גם אדם מבוגר נוסף שישב לידם.

אשמח לדעות בנושא.

תודה

עודד

לא מכיר את הפורד, אבל הI35 בהחלט לא בשבילך עם יש לך צורך במקום.

עם מדובר על רכב ליסינג, הייתי הולך על הפלואנס בשביל המשפחה בתור נסיון, אפילו הייתי הולך על הגרסת דיזל.

לא יעזור ליונדאי ולא יעזור גם לפורד, עם אתה מחפש מקום ל2 ילדים מאחורה + עגלה וגם שיהיה נוח לטפל בילדים מאחורה כי קשה לקשור, קשה לסובב את הכסאות כי הכסאות מפריעים, הייתי הולך על הרנו.

לפורד יש יתרון לעגלה מבחינת תא מטען אבל ממה שרשום בפורומים וחוות דעת לרכב, החלק האחורי לא גדול כמו ברנו בכלל.

אבל מצד שני הפורד לא עגלה כמו הרנו.

פורסם

לעניות דעתי הפוקוס לוקחת בהליכה, גם בשל היותה סטיישן, וגם בשל היותה המוצלחת מבין השלוש.

לא נראה לי שהפלואנס דיזל היא בכלל אופציה בליסינג בשל הנעלם הגדול של מחיריה הצפויים כמשומשת.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

עד שהתאומים יהיו בני 3 גם הפוקוס תספיק למרות שהיא צפופה משמעותית מהפלואנס.

העיצה שלי היא.לעשות סיבוב על שתיהן ולבחור את מה שיותר נוח לך.

ביונדאי הסיכוילהכניס עגלה לתא המטען אפסי בגלל פתח ההעמסה הצר מאוד שלה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מבחינת נוחות העמסת עגלה של תאומים, אין תחליף לסטיישן. הבעיה של הפוקוס מול השתיים האחרות זה המרווח במושב האחורי שהוא לא רק קטן יחסית אל השתיים אלא גם מפתח הדלת לא רחב במיוחד מה שמקשה על הכנסת והוצאת הילדים. מבחינת מפתח תא המטען, הפלואנס לא שונה במיוחד מה-i35 ושתייהן לא מצטינות בתחום הזה.

בשורה התחתונה, בזבז חצי יום, לך לסוכנויות בבוקר (ריק) יחד עם העגלה ותבחן בדיוק לפי הצרכים שלך. אנחנו יכולים לנסות לעזור, אך אני לדוגמה מעולם לא העמסתי עגלת ילדים לרכבים האלו ולא הושבתי ילדים בכסאות בטיחות.

פורסם

דווקא מאוד שונה מהיונדאי. לא שהוא ענק אבל מאפשר הכנסת עגלה בנוחות (אופני ילדים כולל גלגלי עזר נכנסים בקלות כשביונדאי אפילו קלסר בקושי נכנס בעמידה).

כמו שכתבתי, הבעייה בפוקוס הוא לא פתח ההעמסה אלא שטח רצפה שהוא מרכיב חשוב עם עגלות תאומים. כל העגלות מתקפלות למשהו דק אבל לא למשהו קטן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא בקטע של פירסומת לפלואנס- לגיסתי תאומים..והמושב האחורי ותא המטען מרווחים ביותר..בכל הקשור לציוד עבור הילדים..

הטענה היחידה שיש לה לגבי הרנו זה שהרכב ארוך במקצת, ובשל היותה "בחורה לא גבוהה במיוחד" יש לה שטחים מתים ו/או חוסר תחושה לגבי אומדן מרחקים, לפחות בהשווה לפוקוס טרנד [גירסת סדאן] הרכב הקודם שלה, ועל כך יעידו סימני שיפשוף פה ושם בצידי הרכב..:-).

• תוכן חדש...