Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

הבנתי שעתידים להתבצע קורסי נהיגה כאלה או אחרים במסלול באילת ואני רוצה להעלות כמה שאלות בעניין:

*ראשית, מעצם היותו זמני, עד מתי המסלול באילת עתיד לפעול ?

*ראיתי באתר הפורמולה שיש רק איזה 4-5 מועדים לביצוע הקורס, מה לגבי מועדים נוספים, האם ניתן לתאם מראש מועד רצוי או שההדרכות יבוצעו רק באותם מועדים ספציפיים ?

*מה הפעילות המתוכננת במסלול בימים שלא יתבצעו בו קורסים?

*כמה משתתפים הולכים להיות בכל קורס שכזה (קורס אישי או קבוצתי)?

זהו לבנתיים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

לתשומת לבכם, לפי מה שחבר בירר, "קורס" משמעו 22 הקפות על המסלול כאשר 6 הקפות הן בנסיעה אחרי רכב מדריך וכל זאת תמורת סכום סמלי של 3300 שח +-

ואם נפרק את זה: 22 הקפות ב1.3 ק"מ משמע 29 קמ של נהיגה בלבד. כל הקפה לוקחת בממוצע 40 שניות (פחות) ובחשבון פשוט הנהיגה הינה במשך, רבע שעה? אשמח אם יתקנו אותי.

אברה קדברה

פורסם
היי,

הבנתי שעתידים להתבצע קורסי נהיגה כאלה או אחרים במסלול באילת ואני רוצה להעלות כמה שאלות בעניין:

*ראשית, מעצם היותו זמני, עד מתי המסלול באילת עתיד לפעול ?

*ראיתי באתר הפורמולה שיש רק איזה 4-5 מועדים לביצוע הקורס, מה לגבי מועדים נוספים, האם ניתן לתאם מראש מועד רצוי או שההדרכות יבוצעו רק באותם מועדים ספציפיים ?

*מה הפעילות המתוכננת במסלול בימים שלא יתבצעו בו קורסים?

*כמה משתתפים הולכים להיות בכל קורס שכזה (קורס אישי או קבוצתי)?

זהו לבנתיים.

אהלן עדן,

הקורסים מתבצעים בשבוע הקרוב בימים ראשון עד רביעי בחירה בין קורס בוקר לצהריים ולאחר מכן בינואר מכיוון שהצוות הצרפתי חוזר לחג הכריסמס.

אין אישור לפעילות אחרת מלבד פעילות זו לצערנו, הייתי מת לקחת את הרכב האישי למסלול :-)

הקורס התיאורטי יחד אך על המסלול אתה עולה כמובן לבד על רכב הפורמולה.

אם תרצה להירשם או להתעניין מול הנציג של הקורסים צור איתי קשר בפרטי.

פורסם
א

הלן עדן,

הקורסים מתבצעים בשבוע הקרוב בימים ראשון עד רביעי בחירה בין קורס בוקר לצהריים ולאחר מכן בינואר מכיוון שהצוות הצרפתי חוזר לחג הכריסמס.

אין אישור לפעילות אחרת מלבד פעילות זו לצערנו, הייתי מת לקחת את הרכב האישי למסלול :-)

הקורס התיאורטי יחד אך על המסלול אתה עולה כמובן לבד על רכב הפורמולה.

אם תרצה להירשם או להתעניין מול הנציג של הקורסים צור איתי קשר בפרטי.

טופ ספורט, אם היית קורא את ההודעה שמעליך, היית מבין את התשובה. בשבילך הדגשתי...

• תוכן חדש...