Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה כונן יש בקונסולה שלך?

בקרוב אמורה לצאת פריצה חדשה LT+ 3.0. ברגע שהיא תצא, כל המשחקים החדשים יעבדו.

אם הכונן שלך הוא סמסונג או היטאצ'י (ישן מ-78 ) - לא צריך לחכות לפריצה החדשה, אפשר לשחק כבר היום בכל המשחקים.

נ.ב. אין סיבה :-P

פורסם
איזה כונן יש בקונסולה שלך?

בקרוב אמורה לצאת פריצה חדשה LT+ 3.0. ברגע שהיא תצא, כל המשחקים החדשים יעבדו.

אם הכונן שלך הוא סמסונג או היטאצ'י (ישן מ-78 ) - לא צריך לחכות לפריצה החדשה, אפשר לשחק כבר היום בכל המשחקים.

נ.ב. אין סיבה :-P

לייטאון :)

פורסם

מה 3.0 מה כמה שבועות , רק יצא 2.0 אתה כבר ב3?

לפי הבנתי עוד אין 2.1 או שאני טועה

פותח השרשור , אל תשחק בחדשים , תשדרג לפריצה הכי חדשה או חכה לאחת יותר חדשה , משחקים הם בעלי הגנות חדשות ושיטות צריבה חדשות , ומשחקים כמו פיפא ימחקו לך את הפריצה אם אין לך חדשה.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
מה 3.0 מה כמה שבועות , רק יצא 2.0 אתה כבר ב3?

לפי הבנתי עוד אין 2.1 או שאני טועה

פותח השרשור , אל תשחק בחדשים , תשדרג לפריצה הכי חדשה או חכה לאחת יותר חדשה , משחקים הם בעלי הגנות חדשות ושיטות צריבה חדשות , ומשחקים כמו פיפא ימחקו לך את הפריצה אם אין לך חדשה.

מז"א ימחקו את הפריצה?

עד לפני שנה אני יודע שכל עוד היית צורב משחק "מתוקן" (כזה שעבר בתוכנה של STEALTH360 \ ABGX) היית יודע שהכל עובד.

במידה והיה יוצא משחק שלא מתאים לפריצה שיש לך, הוא פשוט לא היה עובד.

עכשיו משחקים לגמרי יכולים למחוק לך את הפריצה !?

פורסם

מה אתה מצפה מייקרוסופט נלחמים בכל הכח , כשהוציאן פיפא 12 צרבתי והיה לי פריצה 1.7 ופשוט קיבלתי ארור אחרי שניסיתי לעשות עדכון , ואז אין לך אפשרות לעשות גלום בקונסולה , וצריך להתקין עדכון ממייקרוסופט שמחזיר את הסוקס למצב מקןרי ללא פריצה , זה נפתר עם פריצה 2.0

פורסם

ומתי צריכים לשחרר את הפריצה החדשה ל-LITEON ? בטח בסביבות הסילבסטר. הם אוהבים תאריכים מיוחדים..

עדיין קיימים כל הערוצים של הקבוצות פריצה ב-IRC ?

פורסם

אין לי מושג לא התעסקתי בזה בזמן האחרון , אתה יכול לנסות את מזלך בפורום FXP הילדים שם חולים על האקס בוקס וכל יום מעדכנים שם.

פורסם
אין לי מושג לא התעסקתי בזה בזמן האחרון , אתה יכול לנסות את מזלך בפורום FXP הילדים שם חולים על האקס בוקס וכל יום מעדכנים שם.

הם לא באמת יודעים, הם ניזונים משמועות.

אם תרצה להיות מעודכן תכנס לערוצים של הקבוצות שמשחררות את הפריצה- #fw \ #stealth360 \ #abgx

פורסם

חוזר ואומר , משחקים חדשים הם בעלי הגנות חדשות , מה גם שהDASHBOARD שלך מיושן , אין לצרוב ולהפעיל משחקים , חבל.

חכה ל LT 3 , תפרוץ לבד אם אתה ידוע או גש לאחת מהחנויות (ד"ר צ'יפ בראשון לציון לוקחים 200 ש"ח על פריצה)

• תוכן חדש...