Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוכלו להמליץ לי על מערכת טובה,איכותית ועל רמקולים אחוריים 3WAY(הבנתי שאלה רמקולים שיש בהם גם סאב מובנה?) כי אני שומע לרוב מוזיקה עם באסים וכו' לכן הבאס חשוב לי. פשוט אין מספיק תקציב גם לסאב וגם לרמקולים בנפרד.

לרמקולים ולמערכת סה"כ עד 800(לא כולל התקנה).

תודה מראש לעוזרים.

פורסם

אין רמקולים בכלל ברכב, מה עדיף רמקולים קומפוננט או רמקולים רגילים(של 2 או 3 WAY)...פתוח גם להצעות של סט קומפוננט.

פורסם

תודה על העזרה בוריס :)

תגיד מה אתה אומר על המורל טמפו 6?...ובהתאם גם לקחת קלאריון CZ200 המליצו לי עליהם כמה פעמים.

פורסם
המורל והקלריון עדיפים הרבה אבל מעבר להתקציב שלך, אם תוכל למתוח טיפה את התקציב אז שווה ללכת על המורל והקלריון.

שמעתי שהרדיו דיסק הזה(קלריון) מעולה!אולי תוכל להמליץ לי על רמקולים/קומפוננט שביחד ייכנסו לתקציב?(אם יש כאלה שהם נורמליים)

ועוד שאלה...מה עדיף לקנות,רמקולים 3/2WAY או קומפוננט?

• תוכן חדש...