Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אוסף דיגמי 1/43 של חברת

minichamps

וראיתי שדגמים באותו גודל של חברת bbr

עולים פי3-4 יותר. השאלה היא אם זה בגלל שהדגמים שלהם מייוצרים כ10 מכל סוג בכל העולם ושל מיניצ'אמפס מיוצרים בסדרות יותר גדולות כמו 600-1000 וגם יותר בכל העולם או שהם באמת הרבה יותר מפורטים.

זה למשל דוגמה לדגם שיש לי של מיניצ'אמפס

c900967d44020a438c462351574bb500_5.jpg

וזה דגם של ביביאר

bbr_c49gm_da.jpg

עוד פעם, אני מתייחס רק לגודל 1/43.

פורסם

עקרונית כן. מניסיוני, איכות, הקפדה על פרטים וחומרים יותר גבוהה אצל BBR.

זה לא שמיניצ'אמפס לא טובים ואבסולטית נחשבים מצוינים וחוברים להרבה יצרנים על מנת ליצר להם את הדגמים המיניאטורים.

זה לא בוראגו ושוקו שלא שווים לרוב את הקופסא.

Veni Vidi Vici

פורסם

יש לי גם דגמים של BBR וגם של מיניצ'אמפס, סליחה שאני מנפץ את האשליה, אני לא מבין על מה המהומה סביב BBR, הדגמים שלהם לא איכותיים כמו שמנסים לעשות מהם, לא כולם בכל אופן.

הסיבה למחירים הגבוהים היא ברובה בגלל נדירות הדגמים (הכל כמעט בלימיטד אדישן) ובחלק מהדגמים האיכותיים יותר בגלל שימוש בעור וכו'.

הדגם הכי מרשים שיש לי באוסף הוא הפגאני זונדה R של אוטו ארט, הדגם הזה שם בכיס הקטן את כל הדגמים האחרים שלי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

עפ הכותרת הבנתי שלא מדובר בקבוצות כדורסל או כדרוגל אבל לא שללתי שמדובר בקבוצות רוגבי אז נכנסתי לראות אולי יהיו פה מכות

אכזבה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ליאור,

לא הייתי ממהר לשים את שוקו ואת בורגו באותה קבוצה, מבחינת איכות.

הדגמים של שוקו איכותיים למדיי ולמיטב ידיעתי, בוראגו החדשה לא מייצרת דגמים בקנ"מ 1\43 (התחום העיקרי של שוקו).

שבוע טוב,

יגאל.

Opel Astra K 2018 1.4T Enjoy

פורסם

autoart מצוינים ועומדים קצת מעל מיניצ'אמפס.

עידן צודק לגבי BBR בסעיף הנדירות אותו שכחתי לציין.

לגבי בוראגו ושוקו - בכל מקרה, שניהם לא מתקרבים לחברות הנזכרות מעלה למרות שלשוקו יש לעיתים רחוקות דגמים טובים אבל זה נדיר.

* לאבי ולי מעל 500 דגמי אספנות בקנה מידה 1:43 שנאספים כבר מעל 30 שנה.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...